Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Közti vérzéskor, (Nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közti vérzéskor, (Nem a megvonásosra gondolok! ) véd a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég szedem, de a 14. naptól (középidő) máig barnázok. Ma kellene megjönnie, rosszkor voltunk együtt a párommal, nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, mivel gyógyszert szedek. azt hittem elmúlik. a hőm is 37 felett volt aznap. (akkor voltunk együtt) teljesen más tüneteim vannak mint menzesz előtt szokott. Szúrkál a hasam alja tegnap óta. Elég erősen napi 2-3x. Görcsöltem tegnap egy fél percet, de valahogy más érzés volt, mint a menstruációs görcs.
2016. aug. 10. 15:08
 1/4 A kérdező kommentje:
1 szemet kihagytam az elején.
2016. aug. 10. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el a dokidhoz, mert ez általában azt jelenti, hogy nem elég erős számodra a gyógyszer!
2016. aug. 10. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem védett ebben a ciklusban? mert fenn áll a terhesség gyanúja
2016. aug. 10. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha az elején hagytad ki az nagy baj lehet! Első héten kihagyott szemnél a szünetben sem voltál védett és ha akkor voltatok együtt akkor lehetsz terhes.

Nekem azt mondta a dokim hogyha pecsétlés van akkor gumi a biztonság kedvéért.

Tesztelj egyet és dokihoz mielőbb menj el.

2016. aug. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!