Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, teherbe eshetett, ha az alábbiak a körülmények? Fogamzásgátló tabletta szedése?
A helyzet a következő:
Barátnőm elkezdett szedni egy fogamzásgátó tablettát, aminek a kiskönyvébe az van írva, hogy ha megjön és aznap elkezdi szedni akkor már véd onnantól kezdve, de ha a 2-5.napon kezdi el szedni akkor a következő ciklustól véd(erre pontosan nem emlékszem)
Viszont ez tuti, hogy az első nap elkezdte szedni mikor megjött neki, és mi a 4. vagy az 5. napon voltunk együtt. így elvileg már teljesen védenie kell. De mégis parázunk, valamiért, illetve nem mentem el benne, kivettem, akkor kijött egy csepp, letöröltem és még mivel nem volt semmi és a "tutira nem lehet semmi" hit tudatában ujra beraktam és még toltam rajta párat, azután mentem el, de akkor sem belé hanem zsepibe. Félek attól, hogy gondok lehetnek abból hogy visszaraktam. Illetve azutáni nap még vérzett is, tehát még kisebb az esélye nem? Vélemények? Csak véd, ha a papírba az van írva.. csak megerősítéseket várnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!