Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt tabletta, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Yasminelle-t szedek, harmadik héten járok, 19. szem maradt ki a csomagból, 12 óra elteltével vettem észre a dolgot.
A tájékoztató két dolgot ír, vagy szedem tovább, és majd a következő levelet szünet nélkül, vagy abbahagyom rögtön a levelet és szünet.
Én az első verziót választottam, azóta már a következő szemet is bevettem.
A fő kérdésem az, mert erről nem ír a tájékoztató, hogy ez esetben csökken-e a védelem? Kell-e kiegészítő védekezés, és lehet-e gond, ha a héten volt aktus? Tud-e erről valaki valamit? Nem jártam még így, nem vagyok teljesen nyugodt.
(Cinikusoknak jelzem, hogy nyilván ha tehetném, dokit kérdeznék - szabin van -, és igen, a tájékoztatót is átrágtam.)
Köszönöm a válaszokat előre is!
2016. júl. 20. 21:20
1/2 anonim válasza:
Mire felépül a gyógyszer hatása az x idö, ugyanúgy x idő mire kiürül szóval szerintem ne parázz
2/2 anonim válasza:
En egy hetig vedekeznek melle gumival biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!