Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció előrehozása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció előrehozása fogamzásgátlóval?

Figyelt kérdés
első alkalommal szedek fogamzásgátlót. Ha 2 hétig szedném, hogy korábban megjöjjön a menstruációm(nyaralási okokból) akkor a 7 nap szünet után amikor újra elkezdem szedni biztonságos a szex? Nem esnék teherbe? Köszönöm előre is a válaszokat!!

2016. júl. 15. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugye nincs választójogod?
2016. júl. 15. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Reméljük nincs, de azért ez fájt...
2016. júl. 16. 01:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha most kezdted el szedni tuti nem varialnek vele!! (En 11evig szedtem de soha nem mertem tologatni a gyogyszerrel a ciklusom-igy nincs tapasztalatom.)

De szerintem inkabb amugy a szunet kihagyassal tudsz modositani idopontot.Fel csomag beszedese sztem egyreszt felboritja a ciklust ,masreszt nem is biztonsagos! De inkabb a nogyogyaszod kerdezd rola,mert o jobban ert hozza;)

2016. júl. 16. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem. Előbb nem hagyhatod abba. Meg felesleges is lenne, ha azt akarod hogy ne legyen meg akkor szedni kell.

Egyet tehetsz meg (a testvérem kapta pont ilyesmi miatt tablettát, sportesemény miatt) hogy beszeded és nem tartasz szünetet, hanem beszeded folytatólagosan a következő levelet és így 6hétig nem lesz mezeszed, így maradsz biztonságban.

2016. júl. 17. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!