Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt az óvszer bevettem 72 órás sürgősségi tablettát hétfőn azért menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan történt pedig meg van a magunkhoz való eszünk...mindig oda figyeltünk a legapróbb részletekre is nehogy baj legyen erre ma a nagy szeretkezés hevében kiszakadt a gumi. A parom persze elment igy hat irány a patika. Bevettem a bogyot. Hetfon azért menjek el nőgyógyászhoz vagy nem szükséges? Aki volt már hasonlo helyzetben kerem válaszoljon. Elore is koszi. 23L2016. júl. 15. 20:24
1/9 anonim válasza:
Légyszi írd le, hogy milyen fajta óvszer volt.
2/9 anonim válasza:
A legnagyobb odafigyelésnél is előfordul.
Mi nem mentünk, nem volt gond belőle.
De a ciklust felforgatja!
23/F
3/9 anonim válasza:
Mégis miért akarsz nőgyógyászhoz menni? Szerinted mit kezdene veled? Az esemény utánit bevetted, újat nem fog felírni belőle... A terhességet pedig nem fogja tudni megállapítani, mert 3 nappal az aktus után legtöbbször még nem is vagy terhes, kimutatni meg még hetekig nem lehet.
5/9 anonim válasza:
Így van fölös menni orvoshoz. Ahogy fölös volt a szervezetedet terhelni egy ilyen xarral.
Jó forró fürdő, és még ha be is talált egy kóbor sperma, a forrót nem szereti, főleg a kezdeti stádiumban.
6/9 A kérdező kommentje:
1-es Vitalis volt.
2016. júl. 15. 20:31
7/9 A kérdező kommentje:
Megvolt a forró fürdő is de azért szeretnék biztosra menni még nincsenek meg a megfelelő anyagi körülmények a gyerek neveleshez.
2016. júl. 15. 20:34
8/9 anonim válasza:
Egy gyerek fogantatására 100%-ban egészséges szülőknél kb 10% esély van. persze ez a 10% is bármikor becsúszhat. Én mindenesetre nem vettem volna be. Rendkívül megborítja a hormonháztartást, és nagyon sok esetben feleslegesen.
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy felboritja a hormonjaimat de muszaj volt. Meg nem vagyunk felkészülve egy gyerekre. Ha nem vettem volna be akkor most az lenne hogy felelőtlen vagyok.
2016. júl. 15. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!