Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Vagy a fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Vagy a fogamzásgátló zavar be?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedtem 5 évid, de abba kellett hagynom mert 5 hétig nem múlt el a menstruációm a gyógyszer miatt.Mióta nem szedem kétszer jött meg, mindig pár nap késéssel. Legutolsó menstruációm óta nagyon sok problémám volt, teniszkönyök és amikor most meg kellett volna jönnie elkaptam egy lázzal járó vírusos fertőzést. Már majdnem 3 hete késik a menstruációm.A párommal óvszerrel védekeztünk, 1-2 alkalommal volt hogy a legelején betette óvszer nélkül de nem volt úgy sokáig, max fél percig.Nem ment el bennem tehát csak előváladék kerülhetett belém.Pár hete olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Néha görcsöl a hasam de csak néha, a melleim fájnak de úgy hogy pár napig fáj, aztán elmúlik.Érzékenyebb vagyok mint szoktam lenni.Reggeli rosszul létek nincsenek, éhes sem vagyok jobban, napi 3-4x eszek mint mindig.Csináltam 5 terhességi tesztet az utolsót tegnap reggeli vizeletből. Mind az 5 negatív lett. Sajnos csak 29. ére kaptam időpontot az orvoshoz. Kérdésem az lenne, hogy lehet hogy azért van ez mert letettem a fogamzásgátlót? Továbbá mennyi az esélye , hogy terhes vagyok? 5 tesztből mindegyik negatív akkor abban már megbízhatok? Mit csináljak 29. éig, mit tanácsol? Válaszát előre köszönöm!

2016. júl. 14. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem gyengén felborult a hormonháztartásod, nem csak nőgyógyászt, hanem endokrinológust is felkeresnék! Tesztet 2 hetente csinálnék, ha már hisztek a kicsit beteszem nem lesz baj megoldásban.. Most épp nem jelez, de ha felelőtlenkedtek, lehet hogy 3 hét múlva pozitív lesz..
2016. júl. 14. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát az előváladéktól csak lehetsz terhes,és kevés az esélye. Szerintem addig nem sok mindent tudsz csinálni amég nem mentél el dokihoz.
2016. júl. 14. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha volt óvszer nélkül szex akkor simán. Még ha nem is ment el, az előváladék elég. A fogamzásgátló után amúgy se szabályos a peteérés, összevissza van tehát erre sem lehet adni. Simán lehet egy spontán és előfordul sajnos hogy nincs még elég hCG hogy a vizeletes teszt kimutassa. Lehet méhen kívüli is és korai is, amit csak doki tud megnézni.

Ismételném a tesztet és egy endokrinológushoz mennék mert millió gondot tud okozni a tabletta (nekem pajzsmirigy alulműködésem lett és az is okoz vérzés zavart) köztük a hormonzavart amit helyre kell tenni és azt nőgyógyász nem fogja tudni!

2016. júl. 14. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!