Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki szeretnénk próbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretnénk próbálni a barátommal gumi nélkül. Ez a módszer jó lenne?

Figyelt kérdés
A menstruációm utáni napon pharmatex tabletta+ esemény utáni tabletta. Tönkretenné a szervezetem?
2016. júl. 13. 02:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Esemény utáni tablettától akár meddő is lehetsz... Mert egy hatalmas hormon bomba és felboríthatja a ciklusod... Szóval vagy Pharmatex vagy írass fogamzásgátló tablettát de esemény utáni tabletta az elég dúrva cucc
2016. júl. 13. 03:17
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
en 8 honapig pharmatexet hasznaltam es mindig belem elvezett a parom. semmi bajom nem lett.
2016. júl. 13. 04:58
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

8-as: kissé hiányosak az ismereteid. De ez még nem lenne baj, inkább az a gond, hogy osztod az észt.

Kérdező: ha kalandot akarsz, akkor inkább a parkban pippanst le a pasidat, ő meg nyaljon ki ugyanott. Hidd el az is lehet olyan izgalmas mint egy ilyen eset.

2016. júl. 13. 07:42
 14/17 anonim ***** válasza:

ne vegyél be ilyen esemény utánit vagy hasonlót, tönkre teszi a ciklusodat.

Ha én így akarnám akkor néhány ötlet:

- női koton, gyűrű vagy hogy hívják

- olyan nap amikor alapból nem igazán vagy termékeny

- kikapkodó, alap!

- a pasi előtte süljön el 1-2szer, így a legéletképesebb spermák már távoznak, kisebb esély

- gyógyszert nem alkalmaznék főleg csak 1 alkalom miatt. Nem éri meg a sok mellékhatás miatt.

2016. júl. 13. 10:12
 15/17 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
13 as biztos hiányos mert eddig az összes orvos ezt mondta.:D De hajrá.
2016. júl. 13. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:
13-as: parkban? Nyilvános helyen? Ilyen eszedbe jut? De ez még nem lenne baj, inkább az a gond, hogy osztod az észt.
2016. júl. 13. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os: inkabb parkban szop...jon mint a gyerek egy eleten at, mert nem kivant terhessegbol fogant. S azbapja meg lelepett az anyja meg megkeseredett mert oda az elete, hisz tizeneves koratol minden perce foglalt es meg szakmaja sincs. A kozmunka meg nem fizet...

Na?????

2016. júl. 14. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!