Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszermárkát tudtok javasolni, ami egy leheletnyivel tágabb, mint a durex-ek?
Figyelt kérdés
Nem rendelkezem lószerszám méretekkel, ennek ellenére alig bírom felhúzni. Megakad, visszagöngyölődik stb, ha nagy nehezen sikerül is, meglehetősen szorít, és utólag is kellemetlen.
Tehát, lényeg ami lényeg, nem elefánt méret kell, de azért ne szorítsa ki az összes vért, ha fel akarom húzni.
2010. ápr. 15. 14:37
1/4 anonim válasza:
nekem is ugyanez a problémám a durexel, ha fel is sikerül húznom, hamar lejön.
lifestyle-t szoktam venni.
20F
2/4 anonim válasza:
Lifestyles tényleg jó, a durex az én páromat is szorította.
3/4 A kérdező kommentje:
Hmm, sokat hallottam, már erről a márkáról. Akkor azt hiszem megpróbáljuk ezt, aztán ha nem adja, marad a bogyó, csak azzal az a baj, hogy igen drága. :-/
Köszi a segítséget! :-)
2010. ápr. 15. 18:19
4/4 anonim válasza:
Én most durex-et használok, nekem semmi bajom vele. Nekem sincs lószerszámom,de azért nekem se kicsi. A lifestyles is nagyon jó, tudom ajánlani. Masculan-t felejtsd el, borzasztó minőségű és nálam sokszor kilyukadt már behatolásnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!