Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Balaton Sound területén lehet esemény utána tablettát kapni?
Figyelt kérdés
Ha igen hol? Ha nem honnan lehet szerezni?2016. júl. 9. 09:00
2/9 anonim válasza:
Honnan lehet szerezni? Előtte szerezd be mondjuk.
3/9 anonim válasza:
persze, bármelyik eki árus tart ilyet is... sőt a vásárlásához kötelező orvosi vizsgálatot is megejti rajtad, de neked már mindegy nem? :P
5/9 anonim válasza:
Bármikor bemehetnék... de pont ezért nem megyek oda. Nem bírom nézni ezeket a lelketlen állatokat. Ja bocs... válaszolok a kérdésedre is: Siófokon bemész a kórházba, feliratod és egy patikában kiváltod. Ennyi. Kb 6000 pénz lesz. Semmit nem fognak kérdezni csak a taj számod, és a személyes adataid.
6/9 anonim válasza:
A büfékben és a lángossütökben tuti van.
Rib***c.
7/9 anonim válasza:
Miért kell a taj szám és a többi adat?
Én úgy tudom, hogy ezt most bárkinek kiadják. Mintha pl: vitamint venne.
8/9 anonim válasza:
"Én úgy tudom, hogy ezt most bárkinek kiadják. Mintha pl: vitamint venne."
Hát barátom, ha Te úgy tudod, akkor úgy is van...
9/9 anonim válasza:
Honnan lehet szerezni? Hat onnan ahonnan agyat te hulye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!