Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SRÁCOK! Mi a véleményetek az óvszerről?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 16:56
1/15 anonim válasza:
Olyan, mint szájkosárban pörköltet enni, de sajnos muszáj, ha a csaj nem szed gyógyszert, vagy ha nem akarok pöttyös rudit.
2/15 anonim válasza:
Útálom. Alig érzek benne valamit, ezért többnyire le is lankadok tőle. Még szerencse, hogy tartós párkapcsolat esetén van más védekezési mód is.
3/15 anonim válasza:
Utálom! Csak a macera van vele, rontja nagyban az élményt és van aki allergiás is rá. Ha csak lehet, kösz nem!
25F
4/15 anonim válasza:
Rossz mert nem úgy érzem mint natur és nagyon nehezen tudok benne elmenni...
5/15 anonim válasza:
alig érzek valamit és még kiszorítja a vért is és lelohaszt...
23F
6/15 anonim válasza:
Ne mondja már senki, hogy attól a 0,06 mm-es vastagságtól nem érez semmit, baromság. Ez csak a fejetekben van. 15 évig védekeztem tartós kapcsolatban is óvszerrel (tabletta ellenes vagyok) és nem veszek észre különbséget, hogy rajtam van -e vagy nincs :-P
7/15 anonim válasza:
#6 Ez a személyes tapasztalatod. Nekem más. Ne tudd jobban, mit érzek, köszönöm. Nyilván ha kell, használom. De ha nem, inkább köszi, nem!
8/15 anonim válasza:
Az a véleményem hogy vagy nélküle vagy sehogy, és ezt komolyan mondom, ha egyszer úgy alakul hogy többé nem lesz nő akit dughatok gumi nélkül akkor nem dugok többet, ez olyan mindent vagy semmit dolog nálam, tudom önző vagyok, lepontozhattok érte, leszarom...
9/15 Daidalosz válasza:
Olyan mint zoknison labatmosni.
10/15 anonim válasza:
Nem jó ,de ha muszáj ez van. Amúgy szexi ,ha a csaj húzza rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!