Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek menstruáció után 1 nappal ha rosszul vettem be a fogamzásgátló tablettát?
Figyelt kérdés
Másfél éve szedek fogamzásgátló tablettát amit orvos írt fel, elfelejtettem megvenni az új csomaggal és este 9kor jutott eszembe mikor már minden bezárt, hogy 10 órakor be kellene vegyem a tablettát... így másnap reggel 8kor mentem és vettem meg a gyógyszert és be is vettem az első tablettát.. és aznap este 10kor a következőt... akkor végeztem a menstruációval és másnap együtt is voltam a barátommal viszont nem alkalmaztunk kiegészítő védekezési módszert...2 hétre rá, ma, barna folyás jelentkezett... mitől lehet? ugye nem terhesség? Minden nap pontban 10kor veszem be a gyógyszert, sosem felejtem el, ez egy egyszeri eset volt...2016. júl. 5. 17:55
1/1 anonim válasza:
Hat mindenképp készíts egy terhességi tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!