Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális-e vagy menjek vissza a nőgyógyászhoz?
Ezt a gyogyszert meg anyukam szedte regen :O
Egyebkent normalis, nekem a szunet 6. napjan szokott megjonni, es igy nyilvan meg tart mikor kezdem szedni a kovetkezo level gyogyszert.
Magyarországon kötelező a gyógyszerek dobozába a gyógyszerről szóló információt tartalmazó betegtájékoztatót is tenni. Ha nem sikerült megtalálnod azt a papírt, akkor segítségként bemásolom a kérdésedet érintő részt:
"Ezután 7 napon át ne szedje a készítményt. A gyógyszerszünet 2. vagy 3. napján rendszerint menstruációs (megvonásos) vérzés jelentkezik.
Az utoljára bevett bevont tablettától számított 8. napon (a 7 tablettamentes napot követően) kezdje el ismét szedni a Tri-Regol bevont tablettát, függetlenül attól, hogy a vérzése ekkor még nem szűnt meg! Így a hétnek mindig ugyanazon a napján kezdheti meg az újabb csomagot, és a havi vérzése is a hónapnak mindig ugyanazon a napján jelentkezik."
Szóval előfordulhat, hogy még tart a vérzés, de akkor is be kell venni a tablettát.
Pajzsmirigyet érdemes még megnézetni, hasonló tünetegyüttessel "soha semmit nem találtak" jeligére nekem az volt a probléma - hosszú évek után konkrétan "véletlenül" derült ki. Nagyjából rendben lévő értékekre azt mondta a doki, hogy nézessük meg, a konkrét vizsgálatoknál kiderült, hogy nagyon nagyon nincs rendben semmi.
Konkrét kérdésre válaszolva, bár más gyógyszert szedek, mint te, de azonos mechanizmussal. Nekem is 5-6. napon jön meg, 3-4 nap alatt elmúlik, utána max egy-két nap pecsételés. (Régen 3-4 havonta volt csak, sokszor 7-8 napig, eszméletlen erős, durva görcsökkel.) Fájdalom szinte nulla.
Szóval igen, megesik az ilyesmi. A lényeg az, hogy jöjjön meg minden hónapban, ha többször kimaradozik, akkor van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!