Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha vkinek fájnak a mellei,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vkinek fájnak a mellei, akkor egyértelműen terhes?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 15:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ahogy már előttem leírták, hülyeség. Lehetsz terhes úgy is, ha nem fáj a melled, és fájhat úgy is a melled, ha nem vagy terhes. Nekem pl amikor megjön, annyira fáj, hogy a barátomnak se nagyon engedem, hogy hozzányúljon.

Ez az abortusz dolog meg kicsit durva.

Ha vki ennyire nem akar gyereket, akkor figyeljen oda a védekezésre. Mert ez, hogy nem nagyon figyeltem, mert jó volt" ez kicsit gáz.

2010. ápr. 14. 16:29
 22/29 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat nem tett a kérdező csak túlaggódja, ti tökéletesek meg hajlotok a rosszindulatú megjegyzésekre. Védekezett, normálisan.
2010. ápr. 14. 16:34
 23/29 A kérdező kommentje:
mindig védekeztem, most is, gumival. az 1 dolog, h csúszkált, de nem szakadt el. 1 kis csúszkálás miatt nem akartam 72 órásat bevenni, ha elszakadt volna, gondolkozád nélkül bevettem volna, de igy nem sok esélyt láttam arra, h gond legyen. csak ez a mellfájás zavar.. meg pár napja sűrű hüvelyváladékom van. ez lehet a peteérés jele is? az abortusszal kapcs., én se ölném meg a gyerekemet, ezért is teszek az ellen, h ne legyen. de a tabitól nagyon fájt a fejem. de ha nem tudnám felnevelni, akkor minek szüljem a semmibe??
2010. ápr. 14. 16:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Legalább nem vagy olyan hülye, mint itt sokan, hogy minden szarért 72 órás tablettát kapkodnak be. Ha csak csúszkált, de nem jött ki belőle semmi, akkor nincsen gond. Felesleges aggódnod.
2010. ápr. 14. 16:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Teljesen jól cselekedtél, én sem vettem volna be. Igen lehet peteérés jele, hanyadik ciklusnapon vagy? Egy eüs.
2010. ápr. 14. 20:57
 26/29 A kérdező kommentje:
na, de azért vannak indokolt esetek.. pl., ha elszakad. de akkor meg nem vágom, h miért fájnak. de annyira fájnak, h már minden kis érintésre is. :S amugy nem tom, h hanyadik napon voltam, mert a tabi utan nem áll mindjárt helyre. nem??
2010. ápr. 14. 22:09
 27/29 anonim ***** válasza:
szex után 2héttel vegyél terhességi tesztet,addig ne szexelj!
2010. ápr. 20. 13:08
 28/29 anonim válasza:

minden valószinüséggel NEM vagy terhes nekem is mindig fáj a mellem menzesz elött söt utána is pár nappal.Anyumank is fájt amikor terhes de az teljesen más fájás elv.

és én igen is eggyet értek veled h 20 évesen suli mellet nem kell gyerek,inkább vegyük el egy gyerek életét akkor amikor még nem is igazán gyerek,mint h olyan környezetben nevelkeden ahol a saját annya nem nagyon ér rá bármilyen rossz ezt kimondani de igy van,nem a nagyszülök feladata felnevelni hanem az anyáé és ha ö nem érzi magát készen nincs a megfelelö családi háttér akkor igen is NEM kell gyerek.

16/Ł

2010. ápr. 20. 13:08
 29/29 anonim ***** válasza:

ja te érett felelősségteljes 16 éves te csak tudod, inkább maradj a tanulásnál.. aki szexel vállaljon a tetteiért felelősséget, és legyen tisztában azzal hogy bármikor bejöhet a baba, és igenis megölni egy gyereket bűn, ha nem tudja felnevelni adja örökbe rengeteg szerető család van akiknek nem lehet gyermekük, így ő sem fog gyötrődni egész életében ugyanis egy élet kevés ahhoz a bűntudathoz ami az abortusz után következik, és lehetőséget ad a gyereknek akiért felelős egy normális életre, ugyanis ő már él a fogantatás pillanatától nem csak egy kis folt a méhben, kedves 16 éves l gondold át azért mielőtt okos véleményt mondasz, ráadásul nem is a kérdésre válaszoltál

Kedves kérdező! a mellfeszülés abszolút normális és menstruáció előtt szokott jelentkezni nálam, és mikor terhes lettem később jelentkezett sokkal nem a megszokott időben kb másfél hónapos terhes voltam már, úgy hogy nyugi

21l

2010. okt. 24. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!