Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha vkinek fájnak a mellei,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vkinek fájnak a mellei, akkor egyértelműen terhes?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 15:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nekem menstruáció előtt egy héttel fájni szoktak a melleim. És nem vagyok terhes.
2010. ápr. 14. 15:40
 2/29 A kérdező kommentje:
ok, csak mert nemrég hagytam abba a fogamzasgatlo szedését. azóta 1 x voltunk együtt, csúszkált a gumi, de nem igazán figyeltem, mert jó volt az együttlét, és most kicsit izgulok.
2010. ápr. 14. 15:42
 3/29 anonim ***** válasza:
Dehogy. Az az egyértelműen terhes, akiről az orvos megállapítja, hogy terhes. Nekem is rendszeresen előfordul, hogy fáj egy kicsit, de soha életemben nem voltam még terhes :)
 4/29 A kérdező kommentje:
anyu meg azzal ijesztget, h neki akkor fájtak a mellei, amikor terhes volt. :S
 5/29 anonim ***** válasza:
Én terhes vagyok, de kb 1,5-2 hónappal a teherbeesés után kezdett el feszülni a mellem, menzesz alatt sose éreztem ilyet, persze sokan igen. Ezt a kérdést ne a megérzéseidre bízd, hanem a dokira.
2010. ápr. 14. 15:45
 6/29 A kérdező kommentje:
jaj, ne is mondd.. az lenne most a legrosszabb, legalábbis a legrosszabb dolgok egyike, ha terhes lennék. :S
2010. ápr. 14. 15:46
 7/29 anonim ***** válasza:

Egyértelműen akkor vagy terhes, ha egy orvos egyértelműen megállapítja, hogy egyértelműen terhes vagy. Ez egyértelmű...

Anyukád példája kb. olyan, hogy "XY-nak fájt a feje, aztán kiderült, hogy agydaganata van. Tehát mindenkinek, akinek fáj a feje, annak agydaganata van". Olvass inkább sok-sok felvilágosító irodalmat, abból talán okulsz is.

2010. ápr. 14. 15:47
 8/29 A kérdező kommentje:
olvastam elég sokat, ne aggódj. eü-s családban nőttem fel :)) az a gond, h ha az ember saját magán tapasztal vmit, akkor van, aki a legrosszabbra gondol.
2010. ápr. 14. 15:48
 9/29 anonim ***** válasza:
Legnagyobb baj ? Ne hülyéskedj! Csodálatos dolog, ha kisbabát vársz. Van kismillió amit bajnak lehet nevezni, de az áldott állapot nem tartozik közéjük.
2010. ápr. 14. 15:50
 10/29 A kérdező kommentje:
bocs, de nem 20 évesen, suli mellett. :S
2010. ápr. 14. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!