Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb vérzés a megszokottnál lehet a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek,maximum előváladék kerülhetett belém,de az sem közvetlenül,mert használtunk óvszert is.Máskor 3 napig erős szokott lenni a vérzésem és olyan 6-7 napig szokott meglenni.Most meg már barnázok a 4.napon.Az első három napban sem volt sok,de piros volt legalább.2016. jún. 22. 13:57
1/4 Noblesse Oblige válasza:
Érdemes tesztet venni, mert én is így fogantam. (ha aktus után 14. nap vagy)
2/4 anonim válasza:
A fogamzásgátló egyik mellékhatása a csökkent vérzés. Sokan csak amiatt szedik. Benne van a tájékoztatóban is szerintem. Csinálj tesztet, ha megnyugtat, de gumi+fogamzásgátló meglehetősen bombabiztos dolog! :)
3/4 anonim válasza:
nem
nekem nyáron mindig kevesebb lesz
de nem árt egy teszt :) csak h megnyugodj
4/4 anonim válasza:
tablettát szedsz... akkor nem kella gumi... ez leállítja az egész ciklusodat. szóval nem vagy terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!