Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3x egy hónapban?
"Ha abbahagyom a szedésèt nem lehetek terhes?" Miért ne lehetnél? Ha egy szem kimarad,már akkor se nyújtja azt a szintű védettséget,mint kellene.
A hormonháztartásod felborult, a pecsételővérzés egy ideig normális, de ha nem múlik én felkeresném a nőgyógyászt,mert lehet,hogy másik gyógyszerre lesz szükséged, és ez nem megfelelő.
#1 vagyok.
Én ezt a hónapot megvárnám, amikor elfogy a levél meg kell jönnie megint rendesen. Ha nem jön meg,vagy utána megint lesz köztes,akkor tuti keress fel egy dokit :\ Nekem anno azt mondták,hogy 1-1 vérzés normális,de ha nem múlna a vérzés,akkor esélyes a tabi váltás.
Nem szabad abbahagyni ciklus közben, egyébként de simán egy szem kihagyásánál lehetsz, amikor abbahagyod teljesen a szedést akkor már a szünetben sem véd ha nem folytatod a 8.napon! Az első levél alatt teljesen normális főleg ha az első napon kezdted mert olyankor nem vérzel ki úgymond és gyakori a közti vérzés, most szokja a szervezeted. Ha 1 hétnél tovább tart ez az erősség akkor doki mert kell vérzéscsillapító és másik gyógyszer valószínűleg mert ez nem elég erős.
Akkor gond ha egymás után 2-3levélnél jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!