Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan használjam a terhességi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan használjam a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
A tesztet mennyi ideig tegyem bele a vizeletbe? És utána meddig várjak vele?
2010. ápr. 13. 14:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

attól függ,hogy milyen.

De rá van írva a papírára.

2010. ápr. 13. 14:05
 2/16 anonim ***** válasza:
j
2010. ápr. 13. 14:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Kell lennie a teszt dobozán vagy a dobozban egy papíron tájékoztatónak. Azt olvasd el.
 4/16 A kérdező kommentje:
x-Epil..de csak az van ráírva h vegyek elő egy száraz üres poharat.. de ha pl abba van a vizelet utána mit csináljak? bele tegyem a vizeletbe vagy mi? és mennyi ideig? mennyi ideig várjak?
 5/16 A kérdező kommentje:
most már tudom! de a vizeletet úgy kell, mint amikor orvoshoz visszük? hogy az elején csak a wc-be kell pisilni és utána a pohárba pl ?
2010. ápr. 13. 14:07
 6/16 anonim ***** válasza:
reggel illik ilyet csinálni, bár gondolom érdekel nagyon az eredmény...
2010. ápr. 13. 14:11
 7/16 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog, hogy csak ennyi használati utasítás lenne.

Nézz szét jobban.

2010. ápr. 13. 14:12
 8/16 anonim ***** válasza:
pisilj a pohárba, és mártsd bele kb fél centire a vizeletbe a tesztcsíkot, látni fogod, hogy a vizelet felfut a teszten. Ekkor egyből megjelenik a kontrol csík, majd néhány másodperc vagy perc múlva a hcg csík is, ha terhes vagy. Ha nem vagy terhes csak egy csík lesz a teszten. A használati utasításon biztosan rajta van, hogy mennyi az az idő amíg még lehet várni, és utána érvénytelen. Ez 3-10 perc között szokott lenni. Írj, hogy mi lett. Sok szerencsét
2010. ápr. 13. 14:16
 9/16 A kérdező kommentje:

huh köszi..

jaja most csináltam meg, ha vártam volna reggelig akkor már késő is lett volna.. mert az esemény utáni tabletta sem hatott volna már akkor.. nem vagyok terhes:D csak egy csík volt.. sikerült:)

köszönöm a válaszokat..

2010. ápr. 13. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha 72 órán belül történt az aktus, akkor a teszt nem ér semmit. Az aktus után kezdődik csak a beágyazódás, ami majd' 2 hétig is eltarthat. Csak és kizárólag ez után mutat a teszt igaz eredményt. Ha jól értettem neked még 72 órán belül történt az aktus, úgyhogy ha tényleg súlyos a helyzet tessék feliratni 72 órás tabit...szerintem...
2010. ápr. 13. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!