Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől van ez az egész?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ez az egész?

Figyelt kérdés

Megszakítással védekeztünk és tőbb mint két hete késik.Bár szokott sokat késni mivel még nem rendszeres a teszt csík minuszt mutatt.De a hasam nagyon kemény mitől??

Csak normális választ.

2010. ápr. 12. 20:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A teszt nem mutat ilyenkor még biztosat.Felelőtlenek VOLTATOK, nem csak te, ugyanis ehhez 2 ember kell... A hasad sok dologtól lehet kemény, inkább valami bél problémára gondolnék, pl. felszívódási zavar vagy bármi, nem hiszem hogy lenne ehhez köze.Remélem nem lesz semmi baj és tanultok az esetből.
2010. ápr. 12. 23:46
 22/26 anonim válasza:
Nálatok nincs felvilágosító óra vagy nem mondják el kétezerszer hogy gumióvszer? ( nem b*ogatásnak szántam)
2010. ápr. 12. 23:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha így védekeztek akkor elég ostoba vagy. A du*ásra van eszed, meg terhesség esetén arra, hogy halálra ítéld a benned fejlődő kis emberi lényt - a saját gyermeked. Utána pedig folytathatod a felelőtlen életedet.

Tudom sokan úgy gondolják, hogy a terhesség megszakítás teljesen normális dolog, de szerintem embertelen amikor egy leendő anya a saját gyermekét ítéli halálra.

2010. ápr. 13. 11:35
 24/26 A kérdező kommentje:

21.43

szerintem dugulj el , amugyis ma kiderült h télleg terhes vagyok..

a töbieknek meg köszi

2010. ápr. 13. 17:02
 25/26 anonim válasza:
szerintem ne vetesd el.A TE gyereked.TE csináltad.Akkor válald is el és neveld fel
2010. ápr. 13. 17:53
 26/26 A kérdező kommentje:
muszáj elvetettnem, egyrészt a suli , másrészt pedig még nem állok készen 16 és fél évesen..anyám nyakába pedig nem szeretném zudítani
2010. ápr. 13. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!