Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szexeljek vele amikor vége a menstruációmnak rá egy napra vagy mikor amikor legkevesebb az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 18:15
1/9 anonim válasza:
Itt a tavasz,it az éc,használj gumit tovább élsz
2/9 anonim válasza:
használjatok óvszert
szedj fogamzásgátlót
vagy vhogy védekezzetek
akkor szexelj
vagy kell az abortusz?
3/9 anonim válasza:
Ha nem szexelsz akkor van a legkevesebb esélye a terhességnek!
4/9 anonim válasza:
védekezzetek, de ne megszakitással. akkor nem lehetsz terhes. minden más alkalommal, amikor nincs védekezés, akkor lehetsz. ennyi.. vááággooodd?
5/9 anonim válasza:
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
6/9 anonim válasza:
OFF
a válaszokról meg a kérdésről egy vicc jutott eszembe:
Hogy a legbiztonságosabb a szex?
Ugy,hogy a fiu meg a lány háttal állnak egymásnak,és akkor mennek el amikor akarnak!
7/9 anonim válasza:
Nem biztos az, hogy úgy akarnak szexelni, hogy CSAK így védekeznek. Én is ezt mondtam a páromnak először, hogy akkor szexeljünk majd, amikor a legkisebb az esélye, hogy teherbe eshetek, mert mindketten kezdők voltunk, és nem szerettem volna úgy indítani, hogy vmi rosszul sikerült, és parázok amiatt, hogy elsőre gyerek lesz. Meg milyen gáz már az, hogy első szex és rögtön szaladsz esemény utániért... Így nyugodtabb a helyzet szerintem, ha azt nézzük, hogy ilyenkor milyen ideges az ember.
8/9 anonim válasza:
az menses napjain is teherbe eshetsz!!!!Bármikor...nincs garancia semmire!
9/9 anonim válasza:
Tudom, de az esély kisebb rá. meg amikor megvan akkor én nem csinálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!