Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta biztos védelmet nyújt?
A tabletta mellett 100 nőből 0,01 esik teherbe éves szinten.
A megszakítás mellett 30-40.
Amit csinál, az az értelmetlenség netovábbja: a legbiztonságosabb védekezési módszer MELLETT alkalmazza a legkevésbé bizonytalant, és abban jobban bízik.
Megmondom őszintén, nálam az ostobasága miatt kerülne lapátra egy ilyen férfi. Nem szeretem a buta embereket...
*legkevésbé biztosat
Amúgy ha a mensi 1. napjától szeded, akkor már az első ciklusban védett vagy.
99%-os. Hisz 100 csak az önmegtartóztatás. Viszont ha figyelsz rá hogy ne legyen ami hatástalanítja (gyógyteák, gyógyszerek, hányás-hasmenés) akkor nincs gond. Én 7 éve használom, nem alkalmazunk mellé semmit, bennem megy el mindig és nincs gond.
Akkor feleslegesen tömöd magad a hormonnal!
Egy hónapot várjatok tényleg de után már valóban véd.
Hallani
Nagyon is jól teszi a barátod.
Én is szedem, azért bízok is benne, mert exszemmel se volt baj, ha belém ment, de sose lehet tudni.
Pl ha hirtelen, egyi napról a másikra kell elkezdened antibacit, előtte együtt voltatok, simán teherbe eshetsz.
A nődokik egyébként 1 hónapot ajánlják megvárni. 20L
Köszönöm a válaszokat!
Milyen gyógyteák hatástalanítják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!