Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyiben befolyásolják a gyógyszerek (coldrex, rubophen, neocitran) a fogamzásgátló (Lyndinette20) hatását? És mennyi idő után nem kell már kiegészítő védekezést használni?
Fogamzásgátlót most kezdek el először szedni, holnap kéne megjönnie. Azt írták, hogy a menzesz első napján kell és akkor 1 levél beszedése után hat. Viszont most beteg lettem (valószínűleg influenzás) és gyógyszert szedek (coldrex, rubophen, neocitran). Lécci ne írjátok, hogy ilyen meg olyan vény nélküli gyógyszereket ne szedjek, mert elmennék orvoshoz, ha nem továbbképzésen lenne. Az ügyeletes orvoshoz meg nem akarok elmenni, mert rossz tapasztalataim voltak vele.
Előre is köszi a válaszokat!
Ezt a gyógyszert kb 2 naponta kérdezik, nekem gyanús, h vmi reklámfogás :)
Kérdezd meg orvosod, vagy nézd meg többi ugyanilyen kérdést.
szia!Én is ezt szedem, és ha a mensi első napján kzded el szedni, akkor már 7nap múlva védett vagy,de én kivártam inkább az 1.levél elfogyását.A fog.gátlók hatását csak az antibiotikum csökkenti le, a vény nélküliek (neocitran..)-NEM.Most én is beteg vagyok és iszom is a neot.
Szóval inkább várd meg míg elfogyik az 1.levél és HAJRÁ :D
1. válaszolónak:
Nem reklámfogásnak szántam, szimplán egészen más eset az amit az egyik előttem kérdező írt. Mert ő már lehet évek óta szedi, én viszont most kezdem szedni életemben először. És azért kérdeztem meg itt, mert hátha már volt vki hasonló szituban. Amúgy azt mondta a doki, hogy alapból 14 nap után, de egy levél után már biztosan véd. Viszont az én esetemben a gyógyszerek lehet módosítják ezt az időt. Amúgy meg, a nődokihoz azért nem megyek el most, mert szabadságon van ő is. Ezek után remélem elhiszed, hogy nem reklámfogásnak szántam. Ha nem hiszed, akkor viszont azt tudom mondani, hogy segítőkész emberek tanácsát és tapasztalatát vártam, nem pedig olyanokét, akik mint Te is fullra más témában írnak be.
2. válaszolónak:
Köszi a tanácsot, én is úgy terveztem, hogy megvárom az első levél beszedésének végét és utána ... :) Csak attól tartottam, hogy ezek a gyógyszerek változtathatnak a fogamzásgátló hatásán. Mégegyszer is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!