Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy ha fogamzásgátló tablettát akarok szedni és el megyek nőgyógyászhoz akkor vér vesznek? Vagy az nem kötelező?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 13:11
1/8 anonim válasza:
elvileg így kellene tenniük és ez lenne ahelyes... a legtöbb doki letojja, csak felírja a gyógyszert és kész... de azt ne mond, h egy vérvételtől félsz :S én sokkal jobban retegek magától a nőgyógyászattól...inkább vegyenek vért tőlem minden nap, minthogy egy vadidegen turkáljon bennem
2/8 anonim válasza:
Akkor írnak fel tablettát, ha van érvényes cytolóiai vizsgálatod (1 éven belüli). Ez negatív méhnyakrák szűrési eredményt jelent.
3/8 anonim válasza:
sajna én ezt 7évnyi fog.gátló szedés után tapasztaltam..addig lazán bármit felírtak vizsgálat nélkül:((
4/8 anonim válasza:
Hát ha normális, felelősségteljes dokihoz kerülsz, akkor elküld. májfunkciót és trombózishajlamot szűrnek a vérből. nagyon komoly károkat okoz, ha bármelyikkel gond van, és úgy tömöd magadba a foggátlót, ezt meg vérvétel nélkül nem lehet csak úgy megállapítani. úgyhogy ez a te érdekedet szolgálja/szolgálná. amúgy a legtöbb doki magasról tojik erre, boldog-boldogtalannak írja fel ezeket a gyógyszereket. egyik évfolyamtársam 22 évesen kapott mélyvénás trombózist, majdnem az életével fizetett. ha vette volna a doki a fáradságot és elküldi laborra, idejében kiderült volna, hogy soha életében nem szedhet hormont. ha a te orvosod nem küld el laborra, kérd. bár ez esetben megfontolnám, hogy továbbra is ő legyen a dokim, mert az ilyen egyértelműen nem jó orvos. a vérvételről meg annyit, hogy kibírható, tőlem az elmúlt hónapokban már vagy 4x vettek vért egyéb okokból és még itt vagyok.
5/8 anonim válasza:
Egyetértek a fenti válaszolókkal, elméletileg kéne vérvételre küldeniük, hogy a májfunkciókat vizsgálják. Engem még vizeletvizsgálatra is elküldtek.
Persze sok doki nem foglalkozik vele, de szerintem ez kibírható, inkább, minthogy trombózist kapj...
6/8 anonim válasza:
Bocs, de nem értelek titeket.
Májfunkciót ha néznek, hogy szűrik le abból a trombózishajlamot?
Különben meg hiába néznek felír előtt ilyen dolgokat. Ha tabit szedsz, sokkal biztosabb eredményeket kapsz..
7/8 anonim válasza:
Utolsó: ha odafigyeltél volna, észrevehetted volna, hogy a májfunkció-ellenőrzés meg a trombózis szűrés 2 külön vizsgálat, amit a levett vérből állapítanak meg. nem a májfunkcióból következtetnek a trombózishajlamra. kérlek, mielőtt válaszolsz, olvass figyelmesebben és/vagy tájékozódj!
8/8 anonim válasza:
Csak ha a dokid Dr. Dracula István. Én is hozzá járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!