Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menszeszelek, akkor lehet szeretkezni?
lehet szeretkezni,semmi az égadta világon
nagy orgazmusod lesz
de húzzon a partnered gumit
Nagyobb a fertőzésveszély és ugyanúgy teherbe lehet esni. Tehát gumit ilyenkor is használni kell, valamint legyen alattatok egy sötét törölköző, ami felfogja a maszatot. Bár én sose próbáltam, olyankor nincs hangulatom hozzá, és barátommal mindketten undorítónak tartjuk, így személyes véleményt nem tudok mondani.
19L
Csak akkor ha van kedved hozzá. Törölköző kell alátok, vagy másik megoldás: csináljátok a zuhanyban :)
Azt már írták előttem, de fontos: védekezni így is kell, és nagyobb a fertőzésveszély is, úgyhogy ügyeljetek a higiéniára.
Lehet, de
1) nem menszesz, hanem menzesz
2) fokozódik a fertőzésveszély
3) menzesz alatt is teherbe lehet esni
4) fennáll a lehetősége annak, hogy a pádod kiábrándul belőle, nem túl ízléses véres levált méhnyálkadarabokkal megspékelt testnedvben tocsogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!