Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy valamelyik fogamzásgátló olcsóbb, és több benne a hormontartalom attól ugyanúgy véd a terhesség ellen mint egy drágább, kevésbé hormon tartalmú fogamzásgátló?
14:08-as válaszoló elmehet a búsba. Kikérem magamnak a saját, és az összes 16 éves nevében, és lek-rvázzanak amiért lefekszem a barátommal, akit szeretek.
A kérdésre válaszolva, én is fogamzásgátlót szedek (Sensonette, 3900 ft három hónapra, semmi mellékhatás, egyelőre nem vagyok terhes), a nőgyógyász megvizsgált rendesen, kenetvétel, rákszűrés, hüvelyi ultrahang, vérvizsgálat, vizeletvizsgálat, beszélgetés, és azt mondta nagyon nagyon nagyon kicsi rá az esély, hogy maradandó károsodást okoz. Az antibiotikumnak veszélyesebb mellékhatásai vannak, és azt néhány doki egy szimpla orrfolyásra is felírja.
Szerintem nyugodtan szedj, beszéld meg anyukáddal vagy a barátoddal hogy segítsenek az árában, az olcsóak is megbízhatóak amúgy. A drágábbak általában nem azért kerülnek többe, mert annyival jobban védenek, hanem mert nagy nevű gyógyszercég gyártja, vagy mert mindenféle reklámok meg szép csicsás dobozok vannak hozzá... Az olcsókban is ugyanaz van. :)
Ja, és a gumiról annyit, hogy sokkal jobb az aktus, ha nincs köztetek semmi, nem kell vele időt húzni, aztán izgulni, hogy egy-egy "keményebb menetnél" nem szakad-e el, vagy csúszik le...
bocsi a hosszú válaszért.:)
16/L
Köszönöm a válaszokat !!
Annyira jó fejek vagytok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!