Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akk lehet vki terhes ha az ondó a vaginába kerül?
Mármint én szűk vtam előszőr és nem volt szex de viszont a pasimom amíg rajta volt a gumi le kókadt és kifolyt az ondó és rám folyt alulra és ugye a csikló alatti részre szal a vaginán kívűlre került, így lehet h terhes leszek???
Vagy ez így ki van zárva??? Ja és am lemostam vizes zsepivel is
a szájba meg ezekbe hogy ? :D:D:D
mivel én úgy tudom h a szájba ha lenyeled akk se lehetsz terhes mert a gyomorba került :D:D:P:P:P vagy rosszul tudom???:D:D:D azért ilyen hülye nem vagyok ;) :D
És nem vok meleg...xD hanem lezbi ;) tod a lányoknál ezt a szót használják :D
Am meg nem vok az :D:D:D
Tudom csak nem merek :S meg az a baj h az én családomba nem nagyon beszélünk a szex témáról...és így nem mertem anyumnak mondani :S meg h akarom majd a barátommal...
De ha ebből nem lesz semmi szólok neki... biztos ami biztos... sztem íratna is fel tablettát sztem, bár azt még nem nagyon akarok szedni
Egy nő teherbe ejtéséhez minimum 3 cm kell.
Egy nő kielégítése már változó, átlagban 6cm-essel már technikailag lehetséges a kielégítés.
Én ezt olvastam, az voltam, aki a 3cm-t írta.
3cm ? o.o ezt nem tudtam :D
de am nem vok az mivel ünneplek xD szóval nyugodt vagyok :D:D:D de ha ez a 3centis válaszoló visszajönne lécci linket küldj már :D ezt nem tudtam szóval ha tudsz akk okosíts :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!