Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrűvel tapasztalatok? Menstruációt el lehet vele tolni? Miért nem olyan népszerű, mint a tabletta?
"Miért nem olyan népszerű, mint a tabletta?"
Az ára miatt.
És igen, el lehet vele tolni a menstruációt (én többször is alkalmaztam ilyen módon gond nélkül).
Nem az ára miatt.
Mondjuk onnan hogy fájdalmas?
Volt barátnőmnek az volt, és nem szerette fájdalmas volt kivenni Ja és hűvelygombát kapott miatta.
Az igaz hogy a gyógyszer árban is kedvezőbb, de megbizhatóbb is és nem fáj tőle semmid.
Évekig használtam hüvelygyűrűt, és nem is éreztem, és még senkitől nem hallottam, hogy fájdalmas lett volna neki...
Valami egyedi probléma lehetett, ha fájt.
Szeretem, a tablettától aknés lettem mert mindnek a mellékhatás, a gyűrűnél nincs ilyen. Plusz nincs ingadozás, ami az én szervezetemnek annyira nem tetszett. Nem kell aggódni hányás-hasmenés esetében és két fajta antibiotikum is szedhető mellette. Nekem lényegesen rövidebb és kevesebb lett tőle a menzeszem, ami a tabletta mellett nem volt. Annyi hogy a vérzés első 2 napja fájdalmasabb.
Drága azért és csak nőgyógyász írhatja fel, van aki nem szeretne az amúgy is 11ezres ár mellé a gyógyszerfelírásért fizetni ha pl magándokija van, időpont kell, sokan vannak. Én odatelefonálok az SZTK-s dokinak, mire megyek a nővér kihozza a vényt.
A fájdalom attól alakul ki ha allergiás/érzékeny rá valaki, gyulladást okoz és az fáj. Hüvelygombát is egyéni érzékenység esetében vált ki, megváltoztatja a hüvely PH-ját minden hormonális dolog, nálam tablettánál jelentkezett 2x, hüvelyflóra és immunrendszer helyreállítása után évek óta (7éve) nincs gond. Magát a gyűrűt nem érezni amúgy, párom se érzi, pedig nem veszem ki soha! Egyéni dolog hogy jó vagy sem, van aki akinek lásd a tabletta nem jó, van akinek ez. Figyelni kell magunkat és szólni a dokinak ha gond van.
El lehet vele: vagy korábban teszed fel a szünetben vagy fennhagyod 4hétig vagy nem tartasz szünetet hanem a következő gyűrűt teszed fel rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!