Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy faj meg a mellem a fogamzasgatlotol?
Szia!
Nekem sokkal rosszabb volt...
Elkezdtem szedni. Reggel vettem be az elso szemet, delelott mar ereztem, hogy nem oke, de nem keritettem nagy feneket a dolognak. Korai delutan elkezdtem hanyni, de valami pokoli modon. Aztan elaludtam, masnap jobb volt, nem ereztem magam rosszul.... Amig be nem vettem a 2. szemet! Par ora es kezdotott elorol.. Alul felul.
3.nap telefonaltam az orvossal, azt mondta kizart, hogy a gyogyszer a ludas, vegyem be a 3.szemet is, ha akkor is jonnek a tunetek hagyjam, es visszaterunk ra. Bevettem, ra ket orara kezdodott minden.
Utana nem szedtem, semmi bajom nem volt. Majd a kovetkezo verzes utan megint elkezdtem szedni... Es a tunetek ujra elojottek, ahogy elkezdtem szedni.
Furcsalta az orvos, de mondta, hogy varjak 1 honapot es ir masikat. Igy is lett. Attol nem hanytam, de olyan szinten fajt a fejem, szedelegtem, hogy ajulas kozeli allapotokba kerultem.
Hiaba a vizsgalatok, nem jott ra a doki.
Azota nem is probalkoztam fogamzasgatloval.
A masodiknal vegigszedtem, mondvan hatha megszokom, de ahogy megjott, olyan gorcseim is lettek, hogy azt hittem elpatkolok!!
Letettem rola...
Esetleg igy jart mar valaki?
Te milyet szedsz? Nekem Yasminelle volt az egyik, a masik Lindynette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!