Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki abortusz ellenes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki abortusz ellenes?

Figyelt kérdés

Felháborító hogy sokan inkább elmennek abortuszra, minthogy megszüljék és nevelőszülőkhöz adják!! Rettentő kegyetlenség!! Az a magzat érez!! Ez bizonyított!! Neki is joga van az élethez! Egy ÉLŐ LÉNY hiába nem születetett még meg! És VÉDEKEZNI KELL! Ha kell dupla módszerrel!! És nem kell szexelni 12 évesen! Akinek van bátorság a szexhez, legyen a szüléshez is!! Meg a pasik se hygaják ott a barátnőjüket ha terhes lesz!! TISZTELET a kivételnek, de sajnos kevés ilyen ember van! Más anyák könyörögnek a gyerekért, pár ember meg csak úgy eldobja a saját vére életét?? És utána siránkozik hogy nem lehet gyereke?? Meg is érdemli!! Felháborító dolog! Egy magzatot nem lehet megölni!!!

Én duplán védekeztem(óvszer+fog.gátló), azért, hogy nehogy terhes legyek. Mára már abbahagytam a tabit, és maradt a gumi+ nem megy el bennem! Ha terhes leszek megtartom. És a barátom is így gondolja! Még a gondolattól is meggyűlölne, ha megfordulna a fejemben elvetetni! De eszemben sincs ilyen! Nem leszek gyilkos!!! És 2 év múlva szeretnénk babát:) 1 év múlva már csak megszakítással fogunk védekezni, és várjuk a picit!:) Nekünk így is jó volt a szex! Megérte biztonságban várni! Nemsokára élvezhetjük mindenféle félelem nélkül!!

19 lány és fiú

2010. ápr. 9. 11:17
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
66%

Én nem vagyok abortusz ellenes. Ha 22 évesen (most) teherbe esnék, elvetetném. 1részt azért mert nem vagyok olyan anyagi helyzetben h bevállalhassak egy gyereket (nem tudnék neki mindent megadni anyagilag amire szüksége van a felnőtté válásáig) másrészt pedig még nem is akarok gyereket. Tanulok, élem az életem és ha úgy érzem mindent elértem amit szerettem volna és kész vagyok az anyaságra (érzelmileg és anyagilag is) akkor jöhet a baba. Harmadrészt: ha nem vetetném el és megszülném állami gondozásba kerülne amivel "halálra ítélném" a gyerekem. Belegondolt már vki abba, hogy rengeteg állami gondozott van és h mennyit nem fogadnak örökbe és csellengők, bűnözők lesznek...ha választhatok ainkább nem szülöm meg. Nem teszem ki ilyen életkörülményeknek. Milyen felnőtt lenne így belőle?? Van épp elég ilyen ember az országban (és az egész világon)!!!!

22/L

2011. febr. 16. 13:50
 42/58 anonim ***** válasza:
Mert mit cseszne el az aki megtartja a gyereket.Én suliba jártam még és úgy voltam terhes.Nagy hassal vizsgáztam.Sose fogom megbánni.Eltelik néhány hónap és örömmel fogadjátok a terhességet.A sulit el lehet levelezőn is végezni.Sokan a fősulit is elvégzik nagy hassal meg stb.,de ha abortusz után valaki meddő lesz az már visszafordíthatatlan!!!!!Ha valakinek van egy harmónikus párkapcsolata akkor már másabb a felállás.
2011. márc. 6. 22:23
 43/58 anonim ***** válasza:
41%
A TANULMÁNYOKAT LEHET MÉG TERHESEN VAGY SZÜLÉS UTÁN IS FOLYTATNI VAGY HA LESZ EGY ÉVES A GYEREK ÉS BELEHET TENNI BÖLCSIBE ÚGY,HOGY EZ NEM KIFOGÁS.RENGETEGEN SZEREZNEK SZAKMÁT ,ÉRETTSÉGIT,DIPLOMÁT GYEREKSZÜLÉS UTÁN IS.ÉN SPECIÁL NYELVET TANULOK 2 GYEREK MELLETT.
2011. márc. 6. 22:27
 44/58 anonim ***** válasza:

Két gyermekem van de jobban paráznék az abortusztól mint a szüléstől.Igaz császáros voltam de hosszas vajúdás után lett meg az egyik.Remélem sose lesz olyan halálos betegségem ami miatt meg kellene szakítanom esetlegesen nem tervezett terhességem.

Én nem pártolom a tablettát sem és nem is szedek régóta de nem lettem terhes tabi nélkül .Sokan ügyetlenek a védekezéshez szerintem és A FÉRFIAK is hibásak sok mindenbe csak a kedves nődokik prevenciós emberkék nem mondják.

2011. márc. 6. 22:45
 45/58 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van az ,hogy Magyarországon azt ítélik el aki vállalja a terhességet nem pedig azt aki elveteti.Annyi meddő házaspár van .Meg kéne becsüni a termékenységet.
2011. márc. 6. 23:08
 46/58 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem kifogás,hogy gyógyszer vagy spirál mellett lett terhes valaki.Az még elfogadhatóbb mikor gumi mellett.A közhiedelemmel ellentétben a tabletta kevés a védekezésre és ki kell egészíteni.Vagy gyógyszer mellett használni gumit vagy gumi mellett spermicid krémet vagy spermicid krém+ megszakított közösülés vagy tabl.+megszakított közösülés.Nekem eek beváltak.Aztán hol így,hol úgy.Együttműködő társ kell.Ha valaki így is terhes lesz akkor a sors akarta !!!!
2011. márc. 6. 23:15
 47/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az igényekkel is van baj sokszor.Egy gyereket azért elvetetni mert nincs meg minden ?Nekünk se volt.Két gyerekem van és most lesz saját házunk.A nagyobbik az 6 éves.
2011. márc. 6. 23:17
 48/58 anonim ***** válasza:
79%

,, te beteg vagy. tabi+óvszer. most meg óvszer+megszakítás. kíváncsi vagyok a pasid meddig bírja melletted...valamint ez a felháborodásod is eléggé hogy is mondjam...plusz még h gyereket akartok, de megszakítással fogtok "védekezni" bazeg (bezzeg) ha gyereket akarsz minek "védekezel"?

fogtok ti valaha normálisan is szexelni? "

Nekem nem is annyira az abortusszal kapcsolatban vannak előítéletes nézeteim hanem az ilyen férfi központú(lehet nő vagy),,védekezés csak a nő dolga mert ő lesz terhes" típusú mentalitástól.A férfit nem érdekli,hogy a nőnek milyen egészségkárosodása lehet csak élvezkedhessen.Semmi szenzáció nincs a tabi +óvszer védekezésben mert sokan használják.Az a férfi aki emiatt lelép az menjen a jó k....!Nekem is volt már néhány esetem mikor esemény utáni tabiért kellett rohannom a kedves önző faszi miatt ki is rugtam mindegyiket.A párom is rühelli az ilyen faszikat.Óvszer mellett is lehet élvezni csak normálisat kell venni.Olyannal szóba se kell állni aki nem együtt működő a családtervezésbe az olyan önző.Nem kell sajnálni a faszikat mert nembírják a gumit ők is leszarják,hogy bajunk lehet a tabitól.

2011. márc. 7. 09:05
 49/58 anonim ***** válasza:
47%

,,s. kíváncsi vagyok a pasid meddig bírja melletted...valamint ez a felháborodásod is eléggé hogy is mondjam...plusz még h gyereket"

Ez megint csak arról szól,hogy a férfinak legyen jó a sex a nőnek meg nem.Sok pasi nyavajog mikor gumiról van szó de azt leszarják magasról,hogy a nőnek lehet komoly baja a tablettától v.az abortusztól.uTÁLOM AZOKAT A NŐGYÓGYÁSZOKAT IS AKI ÍGY GONDOLKOZIK.EZ AZTÁN FÉRFI ÖNZÉS.EZ A GONDOLKODÁS MÁR CSAK ALKALALMAZKODIK A FÉRFIAK ÖNZÉSÉHEZ.MINDEN VALLÁS EZT MONDANÁ.

HA VALAKI ELVETETI A GYERMEKÉT ANNAK CSAK A NŐ VISELI A KÖVETKEZMÉNYEIT DE HA MEGSZÜLI AKKOR A FÉRFINAK IS KELL FELELŐSSÉGET VÁLLALNIA.

2011. márc. 7. 10:31
 50/58 anonim ***** válasza:
23%

Én duplán védekeztem(óvszer+fog.gátló), azért, hogy nehogy terhes legyek. Mára már abbahagytam a tabit, és maradt a gumi+ nem megy el bennem! Ha terhes leszek megtartom. És a barátom is így gondolja! Még a gondolattól is meggyűlölne, ha megfordulna a fejemben elvetetni! De eszemben sincs ilyen! Nem leszek gyilkos!!!

NAGYON HELYESEN GONDOLKOZOL!NE FOGLALKOZZ MÁSOK VÉLEMÉNYÉVEL.A TE ÉLETED ÉS EGÉSZSÉGED.HA ÍGY IS JÓL MEGVAGYTOK AKKOR NINCS PROBLÉMA.OLVASNI SZOKTAM VALLÁSOS TÉMÁKKAL FOGLALKOZÓ KÖNYVEKET ÉS ELÍTÉL MINDEN OLYAN GONDOLKODÁST,HOGY CSAK A NŐ DOLGA A VÉDEKEZÉS!!!LEGALÁBB ANNYIT TEGYEN MEG A FÉRFI ,HOGY VEGYE FIGYELEMBE A TERMÉKENY NAPOKAT.SAJNOS VOLT NEMEGY ISMERŐSÖM AKINEK 4 ABORTUSZA VOLT NÉGY GYEREK UTÁN A SOVINISZTA PÁRJA MIATT.NEMSZEDHETETT TABIT MEG STB.ÉS A PÁRJA LESZARTA HA A NŐ TERHES LETT.AZ ILYEN KAPCSI ÉS SEX HARMÓNIKUS????????????????

2011. márc. 7. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!