Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki abortusz ellenes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki abortusz ellenes?

Figyelt kérdés

Felháborító hogy sokan inkább elmennek abortuszra, minthogy megszüljék és nevelőszülőkhöz adják!! Rettentő kegyetlenség!! Az a magzat érez!! Ez bizonyított!! Neki is joga van az élethez! Egy ÉLŐ LÉNY hiába nem születetett még meg! És VÉDEKEZNI KELL! Ha kell dupla módszerrel!! És nem kell szexelni 12 évesen! Akinek van bátorság a szexhez, legyen a szüléshez is!! Meg a pasik se hygaják ott a barátnőjüket ha terhes lesz!! TISZTELET a kivételnek, de sajnos kevés ilyen ember van! Más anyák könyörögnek a gyerekért, pár ember meg csak úgy eldobja a saját vére életét?? És utána siránkozik hogy nem lehet gyereke?? Meg is érdemli!! Felháborító dolog! Egy magzatot nem lehet megölni!!!

Én duplán védekeztem(óvszer+fog.gátló), azért, hogy nehogy terhes legyek. Mára már abbahagytam a tabit, és maradt a gumi+ nem megy el bennem! Ha terhes leszek megtartom. És a barátom is így gondolja! Még a gondolattól is meggyűlölne, ha megfordulna a fejemben elvetetni! De eszemben sincs ilyen! Nem leszek gyilkos!!! És 2 év múlva szeretnénk babát:) 1 év múlva már csak megszakítással fogunk védekezni, és várjuk a picit!:) Nekünk így is jó volt a szex! Megérte biztonságban várni! Nemsokára élvezhetjük mindenféle félelem nélkül!!

19 lány és fiú

2010. ápr. 9. 11:17
1 2 3 4 5 6
 1/58 A kérdező kommentje:
hagyják*
2010. ápr. 9. 11:18
 2/58 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen kérdés és sajnos többnyire vitába torkollott.Sok a pro és a kontra.Én ellene vagyok,de nem folyok bele megint:)
2010. ápr. 9. 11:21
 3/58 anonim ***** válasza:
38%
Én abortuszpárti vagyok. Nekem még nem volt, és örülök neki, de ha becsúszna egy baba, biztosan nem szülném meg 17 évesen. Nem akarom elcs*szni az életem, sem a családomét, sem a páromét, sem a babáét.
2010. ápr. 9. 11:23
 4/58 anonim ***** válasza:
74%

Ez mind szép és jó.. Egy gond van. Neked/nektek rohadtul semmi közötök ahhoz,hogy más mit tesz,vagy nem tesz. Éld úgy az életed,ahogy az értékrended megengedi,de ne ítélkezz mások felett.Te csak a saját döntéseidért,cselekedeteidért vagy felelős.

Egyébként nekem még nem volt abortuszom,állást sem foglalok a témában. 4 évig gumiztunk, most váltunk át tablettára.Sosem volt semmi gondunk. 23N

2010. ápr. 9. 11:24
 5/58 anonim ***** válasza:
54%
Miért vagy így felháborodva? Miért kiabálasz? Mindenkinek a a saját dolga ez. Én személy szrint inkább elvetetném, minthogy más nevelje fel. Utána úgy is megtudja hogy nem ők az igazi szülei, na majd az lenne egy törés az életében... Úgyhogy lehet lepontozni.
2010. ápr. 9. 11:30
 6/58 anonim ***** válasza:
93%

Szia

Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni,normál körülmények között biztos nem vetetném el a babát,de ha pl valaki megerőszakol és úgy lennék terhes nem hiszem,hogy boldogan viselném azt a 9 hónapot tudván hogyan is fogant a baba.A másik inkább menjen az olyan ember abortuszra aki szülés után a hűtőbe teszi stb ha már arra képtelen,hogy berakja egy inkubátorba és esélyt adjon neki az életre,ha már megszületett. Egyébként ezt mindenkinek saját joga eldönteni megtartja a magzatát vagy sem,ha már nem tervezett volt.Felesleges ebből vitát csinálni.

2010. ápr. 9. 11:37
 7/58 anonim ***** válasza:
63%

Én csak az olyan abortuszt tudom megvetni, aki azért nem akar terhes lenni és szülni, mert "jesszusúristen hogy fogok kinézni" van ilyen ismerek is ilyet, aki emiatt nem tartotta meg a babát párja volt, anyagilag magasan a csúcson vannak és ilyen ürügy miatt megtette. Azóta ha meglátom ezt a "nőt" hányni tudnék...

Azonban én úgy gondolom, hogy vannak olyan esetek, amikor nincs más választás. Pl.: valakinek születik egy beteg gyermeke és becsúszik egy másik (védekezés mellett is előfordulhat) de nem szeretné, hogy ő is beteg legyen, vagy már van gyerek a családban, de nem futja anyagilag, hogy fölnevelje... stb.

Abban igazad van, hogy miért nem védekeznek ezek az emberek, de tudod van ahol akkora a szegénység, hogy sem tablettára, sem óvszerre nem futja...

2010. ápr. 9. 11:42
 8/58 anonim ***** válasza:
57%
Azzal egyetértek, hogy joga van az élethez. De ha mondjuk 13 éves vagyok, és alkoholista családom van, akiknek nincs munkájuk, nem hinném, hogy megszülném a gyereket, mert .. a gyereknek is joga van egy igazi élethez, és az ilyet nem nevezném annak.
2010. ápr. 9. 11:43
 9/58 anonim ***** válasza:
55%

te beteg vagy. tabi+óvszer. mostmeg óvszer+megszakítás. kíváncsi vagyok a pasid meddig bírja melletted...valamint ez a felháborodásod is eléggé hogyismondjam...plusz még h gyereket akartok, de megszakítással fogtok "védekezni" bazeg ha gyereket akarsz minek "védekezel"?

fogtok ti valaha normálisan is szexelni?

én tablettát szedek 10 éve, és nyugodt szívvel szexelek, nem félek, minden ok. és nem estem még teherbe.

és most olyat mondok, ami miatt vérben forog majd a szemed. 25 éves vagyok, de ha teherbe esnék ELVETETNÉM!!!!!!!!!

2010. ápr. 9. 11:58
 10/58 anonim ***** válasza:
67%

jézusom:D nevetséges ami itt megy.

Én is elvetetném...nem b*sznám el anyámék életét,pedig már 22 éves elmúltam!

Örülök hogy nektek 19évesen van saját autótok,nagy lakásotok berendezve és gépesítve,neked is már 10év munkaviszonyod,ami után biztosan kapsz elengendő gyest és a párod is szupermilliomos gázsival rendelkezik,amivel majd magánbölcsibe adjátok 21évesen a csodálatos kisbabátokat.Na ilyen helyzetben abszolút abortuszellenes lennék én is a helyedben!Sok sikert.

2010. ápr. 9. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!