Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a 7 napos szünet után elfelejtettem bevenni az 1.4tablettát?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 10:35
2/12 A kérdező kommentje:
De a 4.napon már beszedtem!De ilyen még nem volt hogy ennyire meg feledkeztem volna róla!
2010. ápr. 9. 10:40
3/12 anonim válasza:
ha most újra elkezded felborítod a hormon háztartásod. 21 nap az 21 nap. kezd a következő mesidkor az új levelet. most ne kezd el szedni.
4/12 anonim válasza:
akkor állítsd be a telefonod ébresztőre reggel és akkor vedd be. én azt csinálom és még így nem sikerült elfelejtenem. de volt már olyan, hogy este kezdtem el szedni és volt,hogy kimaradt egy nap. kérdezd meg a dokid telon, hogy most akkor mit csinálj ha már elkezdted a 4 nap kihagyás után.
5/12 anonim válasza:
Ha már elkezdted a négy nap plusz szünet után, akkor szedd végig ezt a levelet. De ebben a hónapban alkalmazzatok kiegészítő védekezést, mert a tabletta így nem véd ebben a hónapbvan. (Nem véletlenül 7 napos a szünet és nem véletlenül lehet csak rövidíteni a szünetet és nem hosszabbítani). Ja és ha a szünetben voltál együtt más védekezés nélkül a barátoddal, akkor van esélye a terhességnek is.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Csak nem lesz belőle gond!Különben este 8.kor szoktam beszedni!
2010. ápr. 9. 10:45
7/12 A kérdező kommentje:
Voltam együtt vele!
2010. ápr. 9. 10:47
8/12 anonim válasza:
Akkor is jó ha egy órát arra az időpontra beállítasz.Az egy figyelmeztető jel tud lenni, hogy ne felejtsd el.
9/12 anonim válasza:
ezt nemértem. most akkor mikor felejtetted el bevenni? és hanyadik tablettát? mert az 1.4 tablettát én nemértem:D
10/12 A kérdező kommentje:
az első 4 tablettát a 7napos szünet után
2010. ápr. 9. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!