Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem elkezdeni a fogamzásgátlót a 7 napos szünet után?
A 7 napos szünet megvolt, tegnap, azaz hétfőn este 10-11-kor kellett volna bevenni a Gestomix tabletta elő szemét. Ehelyett ma reggel 8-kor vettem be, vagyis 10 óra késéssel.
A tájékoztató nem egyértelmű. Egyszer 7 napos kiegészító fogamzásgátlást ír. Máskor meg azt írja, hogy mivel az elsőt felejtettem el, így egész hónapban védekezni kell máshogy.
Viszont azt is írja, mivel 12 óra nem telt el a bevétel, és a pontos idő között, így nincs semmi gond. Viszont az első szemtablettáról van szó.
Valaki tud pontosat mondani ezzel kapcsolatban?
Akkor nincs semmi gond 12 órán belüli beszedésnél, ha előtte már hosszú ideje szeded. Az elején mindenképp ajánlatos 1 hónapig más védekezési módot is alkalmazni, de ez csak az elejére vonatkozik (közben is lehet persze).
Most simán csak szedjed pontosan, és 1 hónapig használjatok mást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!