Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segít valamit ha a gumi használata mellett megszakítással szeretkezunk a barátommal? Elég biztonságos ez?
hülyeségeket beszélsz. miután elélvezett a férfi, abban a minutumban nem áll vissza a pénisze az eredeti állapotára. lassan elkezd összemenni, ezért ha elélvezés után húzza ki, még nem fog lecsúszni róla a gumi, ha jó a méret.
lehet h bunkó vagyok, de te meg baromi tudatlan és baromi okosnak hiszed magad.
Ne veszekedjetek már! No.
Kérdezőnek: rakj fel spermaölő kúpot és akkor nem kell félned gumival! És nyugodtan a gumiba élvezhet. Én évekig így védekeztem és nem lettem terhes!! Nyugi.
26/L
szerintem az illető magával beszélgetett. ha mégsem, akkor :
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
na most mondtad el a lényeget, kedves tudatlan válaszoló: "elélvezés után ki kell venni"
látod??? elélvezés UTÁN!!!!! én nem előtte, mint ahogyan te írtad....na? leesett már? ki a tudatlan?
és légyszi olvasd vissza h én mit írtam. azt, h elélvezés UTÁN vegyétek ki...remélem összeáll már benned végre a kép, és a végén magadon fogsz mosolyogni, h összevissza beszélsz, de még mindig okosnak hiszed magad...na ez az ami vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!