Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Alkohol es meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkohol es meleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ket kerdesem lenne. Foggatlot kezdtem el szedni, hamarosan itr a nagy meleg majd nyaron es egy bnom mondta h o a hutobe tartja mert h olyan meleg van nyaron h a gyogyszernek az nem tesz jot, de nala ra is volt irva h max hany fokon tarolando. Nalam csak annyi hogy fenytol zartan kell tartani..de hat ense tudok nyaron magammal vinni hutotaskat v ez h hat ra?

A masik h utananeztem es tobb oldalon irjak h az alkohol nem befolyasolja a tablettat, vhol meg azt h igen, nem szabad bevenni mellette. Most mi az igaz? Mert itt a nyar rengeteg bulizok majd meg fesztivalok, sokat fogok inni, es este 9kor veszem be mindig.. most akkor erre h hat?

2016. ápr. 30. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Az alkohol igenis befolyasolja a tablettat. 4oraval elotte mar ne igyal es 4 oraval utana se.

Tedd a taskadba szerintem nem lesz baja de naora ne tedd.

2016. ápr. 30. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha fesztiválokon ri.banckodsz, gondolom használsz gumit is.

A kettő együtt elég biztonságos lesz.

Gumi nélkül nyár végére összeszeded az összes nemi betegséget, (a torkodban is!), és tabletta mellett is lehetsz terhes. Azt se tudod, kitől...

2016. ápr. 30. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyemre 30 fok van irva. De igazabol itt inkabb a feny a lenyeg, hogy lehetoleg ne rakd ki a napra magad melle napozni pl. :D.

Az alkohol pedig akkor hat ra, ha majkarosito mennyisegben akar egy alkoholista dontod magadba, mert akkor nem tudja megfeleloen kezelni a majad meg a tablettat is. Inkabb ha tudod hogy iszol vedd be mondjuk 3 oraval korabban, de ezt is az esetleges hanyasok miatt.

2016. máj. 1. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsivel több, mint egy éve szedek tablettát, ittam már mellette több, kevesebb alkoholt is, sokszor, eddig nem lettem terhes miatta. Persze a hányással óvatosan.
2016. máj. 2. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:

a második válaszoló irigy mert ő ronda te meg szép vagy és mész fesztiválozni és ha akarsz pasizhatsz is :D DE! nyilván nem akarsz ha van barátod, mert ezért szeded a gyógyszert :) csak irigykedik, ő még nem tapasztalta az alkohol jó hatásait :D

amúgy tuti nem befolyásolja. én nem lettem terhes pedig 7kor szedem be és 8-9 körül iszom ha buli van :D

2016. máj. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!