Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leher hogy nem hatott a fogamzasgatlo? Ugye nem vagyok terhes?
Sziasztok regota egyutt vagyok a baratommal, eddig gumit hasznaltunk de ugy gondoltuk h atterunk a tablettara. 2 honapja szedek foggatlot (24+4 nap tipusu tehat 4 szunet van ami tegnap kezdodott). Az elso honapban meg gumival volt mert sokab mondtak h erdemes kivarni az elso megvonasost, es akkor megis jott a 3.nap, de ugy h mar az elso szunetnap jott barna folyas es tobbszor fajt a hasam. Most az utolso szunetnap elott jott egy keves barna folyas tehat meg normalis bevett szemnel.. most tegnap a szunetnapon semmi se jott nem is fajt a hasam es ma se.. felek h baj van mert a multkori megvonasos maskepp jelentkezett , mar az elso szunetnap volt vmi..az is lehet h nem a 3. Hanem 4. Nap jon meg ed maskepp kicsit mint multkor? Mert egy bnom mondta h neki ptt is nehezen allt be . Felek h baj van mert gumi nelkul szexeltunk. Elvileg eleg alacsony hormontartalmu , de minden nap bevettem pontosan egyszer se csusztam vele, sot strigulaztam is h tuti bevettem, meg tudtommal semmi olyat nem ettem h tortent ami hatastalanitotza volna
18L
Ne ijedj meg. A szervezeted kezd hozzászokni a gyógyszerhez. Nekem 7 nap szünet van, olyan gyógyszert szedek. Régen a 7 napos szünet 3-4. napján jött meg. Mostanában már az 5. napon jön meg. Én nem bánom. Azóta nem görcsöl a hasam, mióta gyógyszert szedek, és sokkal hamarabb el is múlik (2-3 napig tart, és az intenzitása is jóval kisebb). Ha jól szedted, nem lehet baj.
Türelem. :)
Nekem az első pár hónapban nem jött meg ugyanakkor vele. Talán a 4. vagy 5. hónaptól volt az, hogy órát lehetett volna igazítani a megvonásos vérzéshez.
A leírtak alapján nem vagy terhes. Terhesség esetén amúgy is régen gond a barnázás.
Sziaa
Most nekemis lenne egy kerdesem mert enis ugyanilyet szedek 24+4 nap tipusu es az a 4 tabletta feher a tobbi sarga. En most kezdtem el szedni es menstruacio elso napjan kellett es nem irtak le tul egyertelmuen es a feherrel kezdtem el bevettem kettot majd a harmadik napon folhivtam egy nogyogyaszt es mondta hogy a sargat kezdjem el. Mar 8 napja szedem a sargat. (Az volt a papirra irva hogy ellehet kezdeni a menstruacio 2-5 napjan is de 7napig kiegeszitot kell hasznalni szexualis egyuttletnel de en bevettem az elso 2 napon feheret ugye) es mar a 3ik nogyogyasszal beszeltem es mindenki mast mondd es nem tudom mikor hat a tabletta. Egyik aztmondta 7nap utan a masik azt hogy 1honap a harmadik pedig hogy 2het.. nemtudom azt olvastam az a feher nem hormonalis tartalmu vegulis..valaki tudna nekem segiteni?
Szia :)
Nem kell aggódni amikor én kezdtem szedni az első megvonásos vérzés majdnem egy hónapig tartott, a következőknél pedig mindig csak a bogyómentes hét után jött meg. Aztán szép lassan beállt és a megvonás után 2-3 nappal szépen minden hónapban napra pontosan megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!