Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos tud lenni óvszer?

Figyelt kérdés

Már tervezzük,hogy meglesz az első szexuális együttlétünk a párommal,és mivel még nem vagyok túl idős (még kiskorú) a fogamzásgátláshoz,a gumi mellet döntöttünk.

Mennyire tud megvédeni a nem kívánt terhességtől? Persze azt tudom,hogy véd a betegségektől is,és elég biztonságos is ,de azt szeretném megtudni,hogy mennyire gyakori az elszakadása? Gyakran előfordul az ilyesmi?

köszönöm a válaszokat :)

2010. ápr. 7. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

99%

akkor szakad, ha rosszul húzzátok fel, tehát olvassátok el a tájékoztatót :)

de nyugi, nem lesz gond :)

2010. ápr. 7. 16:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy lesz! köszi :)
2010. ápr. 7. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakran szakad ki a gumi. Általában akkor szokott kiszakadni ha nem megfelelően használják ( túl vadul szeretkeznek, nem megfelelően van felhúzva). Ne félj, nem lesz semmi gond. Végre egy tini aki ügyel a védekezésre és nem durr bele bumm szexel.
2010. ápr. 7. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég biztosnágos. Nem túl gyakori a szakadás, ha mindent jól csináltok, de van köztük gyári hibás is, de ez sem túl gyakori. (Lehet ez túl parázás, de én aktus után mindig ellenőrzöm) (Amúgy nem véd meg minden betegségtől, ez tévhit)
2010. ápr. 7. 16:57
 5/10 A kérdező kommentje:

remélem. :)

hát igen,olyanok is vannak,akik gondolkodás nélkül,de én nem közéjük tartozom,ez lesz az első,szóval szeretném ha problémamentesen zajlana. köszike neked is az infót :)

2010. ápr. 7. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
a legbiztonságosabb majdnem 100% és nem kell félned hogy lecsúszik ki sem szakad olyan nagyon nagy esetben sem. úgyhogy szerintem ez a legjobb védekezés
2010. ápr. 7. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtató,hogy végre normális válaszok érkeztek ide:) én is mindig aggódok,mivan ha kiszakad és éazre se vesszük:S ha biztosra akarsz menni,akkor ne benned menjen el a barátod,még óvszerrel se. Legalábbis mi így szoktuk. Sok sikert:)
2010. ápr. 7. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó,hogy végre valaki felelősségteljesen gondolkodik itt ebben a témában.Elég ritka. Nem nagyon szokott kiszakadni.Arra figyeljetek,hogy mikor kiveszi a fiú ne jöjjön le.
2010. ápr. 7. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
figyelj az óvszer csak 97%-ban nyújt teljes védelmet, tehát az esetek 3 százalékában semmit sem ér. nem nézel jóbarátokat?:D
2010. ápr. 7. 20:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,és válaszokat! :) hát igyekszem,nem szeretnék időnap előtt teherbe esni,vagy abortuszra menni,ezért is fontos számomra erről beszélni. :O)
2010. ápr. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!