Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletta váltása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletta váltása mikor, hogy?

Figyelt kérdés
Miután tényleg tele van már a hócipőm a Jeanine fogamzásgátló tablettával, abbahagytam. Most két napja nem szedem.. Persze felelőtlenségem visszaütője volt az összevisszaság, de ezt a folyamatot be akarom zárni. Ugy érzem, hogy ez a tabletta már nem tud nekem sem védelmet nyujtani, sem magabiztosságot. Elég a rendszertelen, hetekig tartó vérzésből, a megzakkanástól. A hormonoktól abszolut elvesztettem a fejem. Más gyógyszereket is fogyasztok mellette, direkt a probléma miatt. Nem mentem nőgyógyászhoz, mert tavaly egész évben hozzájuk jártam, és nem érzem, hogy segitettek volna. Két éve szedem. Valami tipp, esetlen tapasztalat a kérdésemmel kapcsolatban, valakinek? Valakinek valami jól bevált, pénztárcának is megengedhetpő antibaby tabletta tapasztalata?
2010. ápr. 7. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. ami nekem beválik, lehet, h neked nem fog.

2. orvos kell, h felirja, ugyh itt hiába ir akárki, akármit.

3. most tarts pár hónap szünetet, h kiürüljön a szervezetedből.

4. addig használj óvszert.

5. ne ezen akarj spórolni.

2010. ápr. 7. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem most egy ideig ne is szedd. Inkább hagyj ki legalább fél évet, hogy kiürüljön a szervezetedből a tabi. Meg legalább biztosra is mehetsz, hogy a fog.gátló okozta a többi panaszod is. Addig is védekezz más módszerrel. Hűvelygyűrű, óvszer. Ez csak az én meglátásom. 29/N.

2010. ápr. 7. 13:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Allergiás vagyok a latexra. Ha ez megoldás lenne, akkor nem merülne fel bennem semmi kétség ezzel kapcsolatban.
2010. ápr. 7. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
van már latexmentes is. a megszakitást nem ajanlom. kockázatos. marad a hüvelygyűrű.
2010. ápr. 7. 13:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Kétségeim vannak ezzel kapcsolatban. Olyan természetellenes érzésem van, elmozdul, nem mozdul.. De ezt megoldom, csak még soha nem használtam, és elképzelhetetlen. Abbahagyni? A tabletták szedését? Most abbahagyjam vagy ne? Nekem az az érzésem, hogy abba kellene.
2010. ápr. 7. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
nem biztos, h ez a tabi a megfelelő. tarts pár hónap szünetet, addig gumi + pharmatex. az ugy biztonságos. aztan menj vissza az orvoshoz, és kérj másikat.
2010. ápr. 7. 13:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Pharmatex. Ez jónak igérkezik.Pharmatex használata során milyen fontos lenne az óvszer?
2010. ápr. 7. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok én is de még semmi sem segített..csomó fogamzásgátlót kipróbáltam már és mindig volt szinte valami...aztán végre eldöntöttem,h pontot teszek a dolog végére..csak én magamtól nem menstruálok egyáltalán..az orvos meg próbálja azt megmagyarázni h majd kikezel..de én akkor sem hiszem,hogy majd valami gyógyszer rendes természetes menstruációt tudna produkálni..mert a fog.gátlók mesterséges vérzést indukálnak csak...

Fel a fejjel,és tarts szünetet,ha úgyérzed nem tesz jót neked a fog.gátló. Van még spirál,fogamzásgátló injekció is-bár arra azt mondják,súlyosabb mellékhatásai vannak és nem is olyan biztonságos...24l.

2010. ápr. 7. 13:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Üdvözöllek hasonló cipőben járó elvtársam. Igazából elárulom, én egy éve gyógyszert szedek arra, hogy megjöjjön, és arra is, hogy elmuljon. Máshogy nem megy. Sokszor felüti fejét a meddőség valószinűsége a jövőben gondolat. Nos, a sok fogamzásgátló kipróbálása lehetett nálad a probléma kialakitója.. A rendszertelenség rendszertelenséget szül. Nem tudom te hogy vagy vele, de én aktiv szexuális életet élek több mint két éve, és olyan lehetetlennek tünik a nélkülözése. Ha te ebben a cipőben nem járkálsz, mindenképp azt ajánlanám, hogy mégis tars szünetet, és hallgass a dokira. Az én dokim elszurta, de a tiéd lehet profi a szakmában. Nem minden nőgyógyász kezel rosszul. Lehet hogy nem fog megjönni négy-öt hónapig, de a tisztulás eredményt hoz. Tapasztalat. Ezek után rendszerezz, és figyelj magadra.
2010. ápr. 7. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:
pharmatex használata során fontos az óvszer. sok itt a pharmatex - baba. megszakitással is könnyen összejöhet, nem h nélküle. és elég csak 1 kis hiba.. ott a gond.
2010. ápr. 7. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!