Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki fizeti a fogamzásgátlást?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy tabletta vagy óvszer. Kort is írjatok.2016. ápr. 17. 15:33
3/12 anonim válasza:
A párom fizeti a tablettát mivel ő dolgozik én pedig még tanulok.
18/L 25/F
6/12 anonim válasza:
Természetesen felezzük a költségeket. Mind a ketten dolgozunk.
7/12 anonim válasza:
Amíg tablettát szedtem feleztük, most óvszert használunk, azt általában ő veszi, mert nála van, ő látja mikor fogy el. (Felajánlottam,hogy ezt is felezzük,de rögtön mondta,hogy ne.)
23L
8/12 anonim válasza:
#1 ez miért természetes?
#3 és akkor ez most Mindenre kifogás?
Hihetetlen egyesek milyen pofátlanok.
9/12 anonim válasza:
Hüvelygyűrűvel védekezünk, húzósabb kicsit mint a tabletta (11.000Ft a 3 havi), ezért felezünk. Van egy perselyünk amibe gyűjtünk és abból fizetjük ezt (általában vásárlásból a visszajárókat, kabátzsebben maradt pénzt dobjuk bele).
10/12 anonim válasza:
Hol én, hol a párom. Nem számoljuk ki fillérre pontosan. Ha nekem jut eszembe előbb, akkor én veszek két csomag gumit, ha neki akkor ő. Változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!