Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e terhes a barátnőm ha, nem alkalmaztunk fogamzásgátlást de nem élveztem bele, még szűz, késik a menstruációja de sokat idegesedett, nem hatoltam be teljesen?
-nem volt fogamzásgátlás
-szűz
-késik a menstruációja már 2. napja
-sokat idegeskedett
-nem élveztem bele
-nem hatoltam be teljesen
Ugyanez ugrott be :D
Bár én hiszek az emberekben,hiszem,hogy nem csak 1 ember lehet ennyire hülye.
-nem hatoltam be teljesen---> ez kizárja azt, hogy még szűz.
igen lehet terhes de kevés eséllyel.
Igen, lehet terhes.
Az, hogy szűz volt, nem zárja ki- egyébként is, most már nem szűz.
Az, hogy sokat idegeskedett, irreleváns
Az, hogy nem élveztél bele és nem hatoltál be teljesen, nem jelenti azt, hogy, hogy előváladék nem kerülhetett be a hüvelyébe- ez pedig tartalmazhat spermiumokat.
Egy volt osztálytársam hasonlóképp lett terhes, a srác nem ment el benne, csak pár másodpercre berakta neki aztán gumiban folytatták.
Szóval igen, lehet terhes, el kell szépen menni a patikába/drogériába és párszáz forintért terhességi tesztet venni. Nem egy vagyon és már a késő menstruáció első napján is szinte tökéletes eredményt ad.
Ha ennyire homályos vagy, kedves kérdező, a szex előtt kéne utánajárni a dolgoknak, nem mikor bár ott a baj.
1.Igen, lehet terhes.
2.Lehet, hogy megvan a szűzhártyája, de attól erkölcsileg már nem szűz.
3.Vagy azért késik neki, mert nem pontos, vagy azért, mert terhes és ha terhes, akkor nem lökődik le a méhnyálkahártya, hiszen abba ágyazódik az embrió. De ezt hiába magyarázom neked, ha ahhoz is sötét vagy, hogy védekezz, akkor ezt végképp nem fogod megérteni.
Változó, hogy hány napot késhet.
Miért nem mentek el és vesztek egy olcsó, 300 ft-os terhességi tesztet a DM-ben, vagy a Rossmannban, ahelyett, hogy itt találgattok? Most még ezt könnyű megnézni, de ha már gömbölyödik a pocak és 300 ft-t sajnáltatok a tesztre az nagyon kellemetlen meglepetés lesz.
Bakker egy sajtburger árát dobjátok már össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!