Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye a teherbeesés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek? Ki lett terhes így?

Figyelt kérdés

A barátommal megszakítással védekezünk, nem baj ha becsúszik a baba:) Egy héten kb. 2x szeretkezünk:) Örülnénk a babának, de még egyenlőre nem csináljuk élesben:D Bár én már nagyon szeretném..:)

Mennyi idő után lett terhes vki ezzel a módszerrel?

Ha menses előtt 1-2 nappal belémélvezne( tudom h ekkor vszínű nincs peteérés) akkor szerintetek terhes lennék vagy az is valamennyire "védekezésnek" számít? Ezt azért szeretnénk, hogy legalább egyszer 1 hónapban ne kelljen szétugorni amikor elélvez:)

Légyszi válaszoljatok:)

20L

2010. ápr. 6. 13:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Van szakmám, nem szeretnék egyetemre menni:) Gyermek és ifjúságvédő vagyok:) A párom egyetemre megy majd:) De a szülők besegítenek:) Mindketten fitala szülők szeretnénk lenni:)
2010. ápr. 6. 14:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Elég szomor hogy ilyen könnyedén írod h abortusz lett:( Miért nem védekeztetek? Mi AKARUNK gyereket, azért csináljuk így. Mind1 hogy fél év vagy 1 év múlva:)
2010. ápr. 6. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
mert neki volt abortusza, nem nekem. de engem is rosszul érintett. ha nekem lett volna, tuti, h évekig aztan nem szexeltem volna. én mindig normalisan védekeztem. szal, neki összejött, meg még sokaknak összejön sajnos. ti meg inkább használjatok mellé pharmatexet.
2010. ápr. 6. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:

mi is így "védekezünk" 10 hónapja, és eddig nem volt "baj" belőle. A párom nem szeretné, ha gyógyszert szednék és én sem vagyok oda az ötlettől. Gumit mi is ezért nem használunk, amiért ti. :D Ha szeretne jönni a baba, akkor majd úgyis jön, azt gondolom.

20/L

2010. ápr. 6. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a naptármódszer, amit te mondasz :) Ha egyikőtöknek sem lenne gond a baba, akkor használjátok nyugodtan, de ha még szeretnétek várni, akkor legalább megszakítást használjatok mellé, tehát az annyira nem terméketlen napokon érdemes alkalmazni. Menstruáció előtt közvetlenül szabad szerelem van naptármódszer szerint :):) Tényleg csak akkor ajánlom, ha nem lenne baj a baba :) Ajánlom a ciklus.hu-t szépen mutatja melyikek a termékeny és terméketlen napok :)
2010. ápr. 6. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi 1.5 évig védekeztünk így, akkor lett a baba. Ha nektek nem baj, ha becsúszik, akkor nem kell mindig 'szétugrani' ahogy te fogalmaztál. Persze csak ha megvan hozzá mindenetek és nem a szüleitek fognak titeket is eltartani. Az úgy kicsit gázosabb.
2010. ápr. 6. 18:01
 17/17 anonim ***** válasza:

" A párom egyetemre megy majd:) De a szülők besegítenek:) Mindketten fital szülők szeretnénk lenni:)

Mi AKARUNK gyereket, azért csináljuk így. Mind1 hogy fél év vagy 1 év múlva:)"

Ez nekem kicsi zavaros. Ha gyereket akartok, miért megszakitással csináljátok, a másik hogy ha még egyetemre fog menni, sztem ne szülj, és ne támaszkojdatok a szülőkre teljesen. Ne nekik szülj, hanem magadnak. Elég fura ez az egész nekem....

De nekem 1 hónapig sikerült ez a megszakitási védekezés, és az eredménye itt játszik mellettem, és már 1 éves. De ti tudjátok..

2010. ápr. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!