Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye a teherbeesésnek? Ki lett terhes így?
Figyelt kérdés
A barátommal megszakítással védekezünk, nem baj ha becsúszik a baba:) Egy héten kb. 2x szeretkezünk:) Örülnénk a babának, de még egyenlőre nem csináljuk élesben:D Bár én már nagyon szeretném..:)
Mennyi idő után lett terhes vki ezzel a módszerrel?
Ha menses előtt 1-2 nappal belémélvezne( tudom h ekkor vszínű nincs peteérés) akkor szerintetek terhes lennék vagy az is valamennyire "védekezésnek" számít? Ezt azért szeretnénk, hogy legalább egyszer 1 hónapban ne kelljen szétugorni amikor elélvez:)
Ha nem lenne baj a baba, miért kéne szétugorni?? De szerintem 20évesen inkább irass fel gyógyszert és élvezzen beléd minden nap...
2010. ápr. 6. 13:40
2/17 anonim válasza:
szerintem egy éven belül lehetséges, hogy ilyen módszerrel teherbe esel. A párod mikorra szeretne babát?
2010. ápr. 6. 13:40
3/17 anonim válasza:
Ejjnye, ezek a mai fiatalok... :):) Ha úgyis jöhet az a gyerek, akkor nem nagyon tűrtőztetném magamat:):) A fene szeret szétugrálni....
2010. ápr. 6. 13:41
4/17 anonim válasza:
"legalább egyszer 1 hónapban ne kelljen szétugorni amikor elélvez:) "
használjatok óvszert, bazeg.
2010. ápr. 6. 13:43
5/17 anonim válasza:
"Ezt azért szeretnénk, hogy legalább egyszer 1 hónapban ne kelljen szétugorni amikor elélvez:)" Igazából ezzel a mondatoddal elárultad nem vagytok kész egy babára. Inkább szedj gyógyszert. Még a gyerekvállalásra ráértek ha így gondolkozol ahogy az idézetben van. 29/N.
2010. ápr. 6. 13:55
6/17 A kérdező kommentje:
Én szeretném a babát, de ő még várna egy évet:)
Gyógyszert nem szedek, mert nekem nagyon rossz volt.
Gumi nélkül szeretnénk csinálni, mert érezni akarjuk egymást, és nem baj ha becsúszik a baba, de nem egyből szeretné/nk.
És menses előtt tudom h nincs peteérés. És akkor belémélvezhetne:)
2010. ápr. 6. 14:04
7/17 anonim válasza:
ha 1 évet akar még vele várni, akkor ne ezt válasszátok. lehet, h gyorsan összejön, lehet, h csak pár hónap. ez nem is védekezés. legalább használj mellé pharmatexet, meg a termékeny napkon ne csináljátok. de miért akarsz 20 évesen gyereket? nem tanulnod kellene még? nem kötekedésből. csak kérdezem. én is 20 leszek, és itt az egyetem, el se tom képezlni, h gyereket neveljek. az nem 2 fillér.. :S
2010. ápr. 6. 14:19
8/17 anonim válasza:
Én 4 éve megszakítással védekezem, eddig soha semmi probléma nem volt. (gyorsan le is kopogom)
9/17 anonim válasza:
ja, és ha mensi alatt élvez beléd, akkor is lehetsz terhes. nincs szabály.. ha nem akar még gyereket, akkor védekezzetek. az imént felsoroltam pár dolgot.
10/17 anonim válasza:
de ez csak szerencse kérdése. 1 barátnőm igy lett terhes pár honap után. ha jól számolom, 1 - 2 hónapról volt szó. vagy kevesebb is, nem tom már. és abortusz lett a vége. ez 1 középkori " módszer ".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!