Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vízben életképes a sperma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vízben életképes a sperma?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nemrégiben a szexről beszélgettünk...Elmesélte, hogy a barátjával szeretkeztek az egyik strand medencéjében...megszakításos módszerrel "védekeztek", amit én abszolút nem tartok helyesnek!Szerinte így nem lehet terhes, amit én kétlek, bár nem vagyok tisztában vele, hogy a sperma hogyan reagál a vízben...Esetleg teherbe eshet más is, aki csak ott fürdött?
2010. ápr. 6. 13:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sperma mindenhol életképes, egy bizonyos ideig. A víz tartalmaz spermaölőt? -Nem, ergo igen terhes lehetsz a víztől is. Megszakításos módszertől pedig elég nagy az esély hogy terhes leszel mert a csávó nem érzi hogy jön az előváladék vagy egy kisebb orgazmus, csak azt érzi ha jön az igazi magömlés.
2010. ápr. 6. 13:19
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Közöd?
2010. ápr. 6. 13:19
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
a hüvelyben nicns víz szóval lényegtelen hogy hol csinálják...
2010. ápr. 6. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Miért? Te is voltál abban a medencében?

Amugy igen teherbe eshet valaki a vízben, ha előtte valakinak magömlése volt benne. (a barátnőm is így lett terhes a saját apjától...)

2010. ápr. 6. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Ez mekkora hülyeség, hogy akkor is teherbe lehet esni, hogy ha valaki pl beleélvezett a fürdővízbe, aztán az alany meg beleül abba a vízbe...

A spermiumok NEM TUDNAK MÁSZNI.

2010. ápr. 6. 13:32
 6/17 anonim ***** válasza:
nem életképes
2010. ápr. 6. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Gondolkozz már. Ha lehetne, akkor külön strand kellene a férfiaknak, és a nőknek is. Szóval nem lehetsz terhes.
2010. ápr. 6. 14:06
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

A sperma savas kémhatású a víz meg semleges.....Szerintetek mennyi az esélye túlélni ezt?Az esélye konvergál a nullához.

Ahogy a vízbe ér, azonnal elpusztul!!!

2010. ápr. 6. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
lehet terhes, hiszen az előváladék tartalmaz spermiumokat, ugyh a viz semmit se ér. ehh, ha ennyire könnyű lenne a védekezés, akkor én se szednék tabit, hanem csak simán vizben csinálnám. hagyd rá.. majd ha abortuszra kell mennie, majd meglátja. én is papoltam 1 barátnőmnek, de nem hallgatott meg. aztan amikor terhes lett, és abortuszra kellett mennie, azonnal iratott fogamzásgátlót.
2010. ápr. 6. 14:22
 10/17 anonim ***** válasza:
de emberek! a megszakitásos " védekezésről " van szó! az a nem biztonságos, nem ez a vizbe élvező dolog!
2010. ápr. 6. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!