Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél havi fogamzásgátló után a szex?
Van már két gyerekünk, a kicsi 1 éves. Nem akarunk több babát, ezért elkeztem szedni a tablettát, de olyan száraz lettem, hogy egyenesen rossz volt együtt lenni. Tabi előtt minden tökéletes volt. Ezért abbahagytam a szedést fél levél után. A szárazság megoldódott, de valahogy nincs kedvem hozzá, meg úgy vagyok vele hogy essünk túl rajta.
Mikorra állnak vissza a dolgok?
Sajnos ezt nehéz megmondani, mert 3 hónap kell mire megszokja a szervezet, fél havi semmi kb, felborítja max a rendszert rendesen. Van akinek egy év, van akinek pár hét, nem lehet tudni.
Nekem fél év után jelentkezett a szárazság, szépen lassan, így hüvelygyűrűre váltottam (a hatása a tablettáé csak ez alacsonyabb hormontartalmú és nem hat rá kétféle antibiotikum és a hányás-hasmenés sem) és megoldódott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!