Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van az, hogy ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha valaki 72 órás tablettáról kérdez, akkor ezt egyből leoltják?

Figyelt kérdés

Az egyik mostani kérdésről jutott ez eszembe.

Én is tettem fel egyszer már egy kérdést a 72 órással kapcsolatban, de ne tudjátok meg, mennyi mocskolódó válasz érkezett... Holott életemben először kellett ilyenhez folyamodnom, és igenis védekeztünk, csak kiszakadt a gumi - és nem, nem két filléres gumi volt, hanem Durex.

Miért ilyen s*ggfejek az emberek? Miért nem lehet belegondolni a dolgokba, hogy talán mi lehet a háttérben?

2010. ápr. 6. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

1. Magyarország

2. Lifestyle gumit használjatok

3. Magyarországon a férfiak 90% perverz és a nők 90% prosti.

4. Primitívek az emberek, bunkók, ez Magyarország.

5. Azt ne hidd hogy a hülye válaszokat 18+-tól kapod hanem 11-12 éves kisgyerekektől, akik ebben élik ki magukat.

2010. ápr. 6. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:

1.

mert sokat nem tudjuk eléképzelni hogy szakadhat ki a gumi 2x is 1 évben (vagy 3x) mikor legtöbben évekig használnak gumit gond nélkül

2.

mivel nincs más megoldás terhesség ellen baleset után, minek kérdezi meg? ha nem akar terhes lenni inkább pár hétig esetleg szarul lesz, az is jobb.

2010. ápr. 6. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
én is nehezen tudom elképzelni, hogy 3szor szakadjon ki a gumi pár hónapon belül, nekem évek alatt egyszer sem szakadt ki. nem gyerek kezébe való, nyilván le fogják cseszni ha szexelni bír de egy gumit tisztességesen használni nem.
2010. ápr. 6. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek többsége nem olt le, ha elmondod, hogy a gumi szakadt ki. Leoltani azt szokták, aki gumi helyett használja a 72 órásat...
2010. ápr. 6. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó, igazad van. én is akkor vettem be, amikor elszakadt a gumi. 4 hónap alatt 3 x. azért ez nem vmi jó arány, nem?? igenis, h elszakadhat.
2010. ápr. 6. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
ezért nem való gyerek kezébe...
2010. ápr. 6. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Hülyeség ez a "gyerek kezébe nem való" szöveg.

Rokonom 35 éves, betegség miatt nem szedhet gyógyszert, így spermicid krémmel + óvszerrel védekeznek. Ő sem gyerek már jó ideje, mégis előfordult már többször is, hogy kiszakadt a gumi. Nem a használó életkorától függ, hogy az adott darab épp hibás-e, vagy sem...

2010. ápr. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!