Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nem érzek és tapasztalok semmi változást a 72 órás tabletta beszedése után? Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 22:53
1/4 anonim válasza:
Feltételezem eseményutánira gondolsz, milyen fajta egyébként ? Barátnőm az escapelle-t vette be, neki nem volt változás, nem volt mellékhatás számára,a változás amit te "vársz", az csak mellékhatás ismételten, ergo nem jelentkezik mindenkinél, egy másik ismerősöm hányt tőle.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! az én barátnőm is azt vette be és nem érez semmi mellékhatást... Ezt úgy írod már egyébként, mint édesapa, vagy így mellékhatások nélkül is hatott a szer? :D
2016. ápr. 10. 23:13
4/4 anonim válasza:
Nekem se volt semmilyen mellékhatásom. 1 hétre rá megjött, kicsit jobban szőrösödtem (láb hónalj) de egyébként semmi. Kicsit ingadozik azóta hogy mikor jön meg, de egy lórugás hormon után nem csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!