Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl. egy 14 éves nem él nemi életet és
fogamzásgátlót szed akkor mi fog vele történni?
Szerintem meg fogja enni egy medve! Úgyhogy vigyázz!
2010. ápr. 6. 12:43
22/33 anonim válasza:
aki azt írta h meddő lehetsz tőle,az egy nagy baromságot írt.én megkérdeztem a nőgyógyászomat és azt mondta h semelyik foggátlótol sem lehetek meddő ,még ha év tizedek óta szedem is,szal nyugi. am meg 14 éves korban nem nagyon ajánlott foggátlót szedni,mert még fejlődik a szervezeted és rossz hatással lehet rád(ugyh ebben igazuk van a többieknek:()azt javaslom ha nem élsz nemi életet várj még 16 éves korodig,nemtom mennyit kell várnod ,mert enmtom h a 14. éved végén vagy elején jársz ,de várj még vele.:)am megha a ciklusod normális akk nem kell szedned,ha nem élsz nemi életet.
2010. ápr. 6. 17:04
23/33 anonim válasza:
az előző vok,bocsi kimaradt vmi:D
ha vki 14 és az alatt van szülői engedély nélkül nem is ír fel a doki foggátló tabit.
2010. ápr. 6. 17:06
aki azt írta h meddő lehetsz tőle,az egy nagy baromságot írt.én megkérdeztem a nőgyógyászomat és azt mondta h semelyik foggátlótol sem lehetek meddő ,még ha év tizedek óta szedem is,szal nyugi.
Majd bemutatlak pár nőbetegnek, akiknek emiatt nem lehet gyermeke és most sorra járják a meddőségi intézeteket. Majd akkor mondd, hogy nem lehet, de ne haragudj a szememnek hiszek...
2010. ápr. 6. 17:09
meddőséget úgy értették sztem, h a hosszú évekig szedett fogamzásgátló hatására a szervezet úgymond elfelejt petesejtet termelni, mivel ugyebár ezért szedik, h ne termeljen sejtet a petefészek, ezáltal nincs mivel érintkeznie a spermának. sok idő kell mire kitisztul a szervezetből a gyógyszer. persze ez is egyénenként változó.
2010. ápr. 6. 17:09
17:04 sztem nézz utána a dokidnak... aki orvos létére ilyet mond az lehet h a piacon vette a diplomáját...
2010. ápr. 6. 17:12
27/33 A kérdező kommentje:
28/33 anonim válasza:
17.04 vagyok
miért nézzek utánna a dokimnak??? ez baromság,már bocs de nem csak 1 doki mondta ezt,mert én is megilyedtem h vmi bajom lesz,és megkérdeztem v 5öt és mind ugyan azt mondta h nem lehetek tőle meddő.Már bocsi de én ink hiszek egy orvosnak.Ha sokan meddők lesznek tőle akk nem lenne olyan sok ember a földön!!!meg vannak oylanok is akik tabi mellett lesznek terhesek!
jó lehet h van oylan nő,de annk már előtte is volt vmi baja csak nem vették észre. meg nem oylan gyakori a tabitól a meddőség 1millióból 1-2.
2010. ápr. 6. 20:22
Érdekes, csak múlt héten két ilyen nőbeteggel beszéltem. Nagyon ritka mi? Előtte semmi bajuk nem volt, mert van már gyerekük és a vizsgálatok szerint is a tabletta okozta a meddőséget. Annak hiszel, akinek akarsz szó se róla, de a tényeket kár megcáfolni, igenis okozhat meddőséget. Nem törvényszerű, hogy valaki meddő lesz tőle, nem egyáltalán nem lehetetlen.
2010. ápr. 6. 20:24
figyelj csak a dokidnak kell a pénz... egészségügyire jártam... volt gyakorlatom a nőgyógyászaton... tehát nekem ne mondd h a tabinak nincs ilyen hatása...
2010. ápr. 7. 09:36
Kapcsolódó kérdések: