Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan természetes gyógyhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan természetes gyógyhatású kédzítmény, ami csökkenti a fogamzásgátló hatását? Nem antibiotikum meg ezek.

Figyelt kérdés

Elkezdtem szedni egy gyógynövényt, görögszénamag kapszula a neve. Nagyon nagyon sok jótékony hatása van, nőknek és férfiaknak is, megszünteti a menstruációs görcsöket, étvágyjavító, hatalmas az ásványianyag tartalma...

Ajánlani akartam valakinek, mire egy számomra új honlapot találtam, ahol azt irták,

Fogamzásgátló mellett nem kellene szedni... Mert csökkenti a hatását... Erre felidegeltem magam, mivel nem véletlen szedem a fogamzásgátlót.. De a többi honlapon ilyet nem irnak, csak a kismamákat intik óvatosságra, mert méhösszehúzó hatású...

Én már nem tudom, mit kéne higyjek.

Tudna valaki tanácsot adni? :/

A bogyómból van még 4 szem, jangee-t szedek...

2016. ápr. 6. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Például az orbáncfű is csökkenteni fogamzásgátló hatását. Ezt mindenki tudja. Nyilván van még sok természetes anyag, ami hasonlóan viselkedik.
2016. ápr. 6. 09:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, arrol olvastam, kar, hogy nem az erdekel, hogy az orbancfu mit csinal, hanem hogy a görögszénamag kapszuláról lehet-e ezt allitani... Volt olyan honlap ahol meg "fogamzasgatlo" hatast is irtak neki... En nemtudom mar..
2016. ápr. 6. 09:21
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

:/

2016. ápr. 6. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel növényi fitohormon, ezért nem ajánlott, ahogy azok a termékek sem amelyek bármilyen más hormont tartalmaznak, főleg ha a honlapon is írják.

A fogamzásgátló kialakít egy állandó hormonszintet és mesterséges ciklust, amit alacsonyan is tart, meggátolva a teherbeesést. De ha beviszel valamilyen más hormont (női nemi hormont vagy olyasmit ami annak a termelését serkenti mint ez) akkor ez az egyensúly megbomlik, kb úgy mintha kihagynál egyet, peteérést okozhat.

Cickafarkteát sem szabad a tabletta mellett fogyasztani pl, mert az is ciklusrendező hatású, tehát hat a hormonrendszeredre.

2016. ápr. 6. 10:54
 5/6 aperitif ***** válasza:

"Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"

Naponta százszor hallhatod ezt a mondatot a tévében. Tényleg érdemes lenne vagy a nőgyógyászodat, vagy inkább egy gyógyszerészt megkérdezni erről.

2016. ápr. 6. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudod mi a vicces?! Elmentem megkerdezni, es halvany lila fingja nem volt, mi az, kb eleteben nem hallott rola, persze igy is csuklobol ravagta h ne szedjem. :D nem szedem bakker, de a fogamzasgatlo helyett valasztok mas hormonmentes modszert, mert ez igy nem jo.

Koszonom a valaszokat. ;)

2016. ápr. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!