Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlo mellett nem jott meg?
Csúszhat, én 7 éve szedek tablettát, volt amikor átcsúszott 5-6. napra.
Ha felnyúlsz és ott a barnás-véres folt, akkor meg fog jönni, csak lehet még a minimális méhnyálkahártya sem épült fel, lassabban jön meg, enyhébben.
Ha a 7.napon sem jön meg tesztelj és folytasd, ha a következő levél utána sem jön meg akkor doki és vagy cserélni kell a gyógyszert vagy pihentetni vagy UH (lehet ciszta ami ilyet okoz).
Lehet az is, hogy a szervezeted így fog jelezni, hogy nem jó már a gyógyszer neki és váltani kell.
Az nem számít, hogy nem ugyanaz ment 5 évig, hanem az, hogy hosszú ideje ki van kapcsolva a rendszer. :)
Ha eddig is kevés volt, akkor van rá esély, hogy még tovább csökkenti. Nekem a Diane (cytromix testvére) egy év utána csökkentette a mennyiséget, addig 4.napot jött meg, utána amikor csökkent akkor átment 6.napra, az utána következő pedig még tovább csökkentette a mennyiséget, 5.napra jött meg. A Belarát 1év 3 hónap után le kellett cserélnem, mert gondot okozott, ennyi ideig bírta a szervezetem...
Drukkolok, hogy ne legyen gond! :)
Nekem végül hüvelygyűrű lett belőle, emellett újra normális mennyiség (4nap, 2erősebb, 2 gyengébb).
Én is régebben több évig szedtem fog. gátlót. Nekem is volt olyan, hogy a szokottnál pár nappal később jött meg a vérzésem, pedig semmi gond nem volt a szedéssel, illetve semmilyen más, extra tényező nem volt. Nem történt semmi, legközelebb ugyanúgy megjött, ahogy szokott.
Nem kell parázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!