Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cetirizin (allergia gyogyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cetirizin (allergia gyogyszer ) es fogamzasgatlo szedheto egyutt?

Figyelt kérdés
Megkerdeztem a nogyogyaszt azt mondta szedheto de utana olvastam es csomo helyen olyat olvasok hogy nem igazan kene ... Valaki szedett mar ilyet ?

2016. ápr. 4. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne nőgyógyászom, azért neki több hitelt adnék, mint a GyK közönségének, meg random netes oldalaknak. Nincs hibátlan, mindent tudó orvos, de azért még aki 2-essel végezte is el az egyetemet, több valós információval rendelkezik, mint pár hőbörgő netes kommentelő.
2016. ápr. 4. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Melyik a fontosabb? A dugás vagy az alleriga?

És jó hogy nem hülyeség ellen is szedsz valami pirulát...

2016. ápr. 4. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az orvosok, patikusok tudják ezt a legjobban! Valamint a fogamzásgátló papírjában is le van írva milyen hatóanyagú és betegségre szedett gyógyszer okoz gondot. Csak olyat írnak bele, ami valós, különben be lehet őket perelni.

[link]

[link]

Mindkét linken orvos válaszolt!

Nekem a dokim mindig annyit mondott, hogy ha veszek be valamit, amit lehet, akkor 2-3óra különbség legyen köztük.

2016. ápr. 4. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom az ertelmes valaszokat !! A masodik valaszolonak pedig csak annyi hogy brutalis allergiam van nem birom ki gyogyszer nelkul de emellett felelossegteljesen akarok vedekezni mert 22 evesen nem akarok gyereket es csak fogamzasgatloval vedekezem . Nem kell az embert hulyenek nezni meg le szolni . Az ertelmes valaszokat pedig koszonom !
2016. ápr. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!