Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma feliratok fogamzásgátlót, hány nap múlva nincs szükségem más védekezési módszerre?
Azért az sem mindegy, hogy a ciklus melyik napján kezded el szedni! Ha az első napon, akkor ált. az első szemtől véd. Ha az 2-5. napon, akkor egy hétig kell kieg.védekezés, ha az 5. nap után, akkor ebben a ciklusban nem vagy védett. De e dokinak meg kell vizsgálnia, hüvelyi uh, rákszűrés, vérvétel:májfunkció, trombózis vizsgálat.
Az igazán korrekt dokik nem írják fel csak úgy hasraütésszerűen a gyógyszert!
Üdv!
Én részemről nem hiszek ebben az első naptól véd dologban...pedig jo lenne!
Nekem ugy volt, h elmentem nőgyógyászhoz, megvizsgált, aztán vettek vért, meg pipilni kellett, és csak pár nappal később írta fel a gyogyót, amikor megérkeztek már az eredményeim!
Én lindynette 30-at szedek, és a doki azt javasolta, h a mensim első napján kezdjem el szedni, de a védekezés nélküli szeretkezéssel várjunk addig, amíg elfogy az első levél! (tehát 21 napot)
Így nekem elég sokat kellett várni a dologra, de megérte!
Gondolom gyógyszerfüggő is lehet, hogy mennyit kell várni vele, de én még egy ismerősömtől sem hallottam, hogy első naptól védene a gyógyszere...lehet persze, hogy én meg túl óvatos voltam, nem tudom...:) csak az egy biztos, hogy én nem estem teherbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!