Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye már nem lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye már nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

lefeküdtünk a barátommal 24-én és kiszakadt a gumi és bennem ment el..bevettem kb fél napon belül a 72órás tabit..majd 14órán belül a másikat is(2 szemes volt) és aztán megjött március 30-án és már el is múlt tegnap..az előtt március 10-én jött meg és 14-ig tartott..

mivel már most megjött ugye nincs gond?

16/L

2010. ápr. 4. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem már nincs baj, de az orvos a tuti. Egyébként ha teherbe esel, akkor nem is jön meg, de vannak kivételek. Az dicséretes, hogy védekeztek, de célszerű nőgyógyászhoz menned és fogamzásgátlót is szedned. A kettő együtt a tuti. Ne dőlj be ócska bogyóknak. A párom a Yadine-t szedi. Igaz drága mint a franc ( 3 hónapra 7200ft) de már öt éve szedi és semmi gond nem volt még vele. Rendben van a ciklusa mellékhatás nuku, viszont rendszeres orvosi vizsgálat van. Gumit nem is használunk már. Mi biztonságban érezzük magunkat és erre minden okunk meg is van! részletekért írhatsz privátot.

26F

2010. ápr. 4. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vagy terhes, ha megbizonyosodtál róla, hogy a menstruációd jött meg. De mivel írtad, hogy az volt, és több napig tartott, ki lehet zárni a terhességet.
2010. ápr. 4. 20:04
 3/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors válaszokat:)
2010. ápr. 4. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ! :S Már nem lehetsz terhes !
2010. ápr. 4. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Első válaszolónka: Minek írtad azt h tabi9gumi együtt?:D ha vki tait szed felesleges a gumi...

Amúgy biztos h nem vagy terhes!

2010. ápr. 5. 10:55
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 5. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is parázok :S Pedig nekem is megjött a 72órás tabi után. Csak most a következő késik kicsit. De ezeket elolvasva kicsit nyugodtabb vagyok :)
2010. ápr. 5. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:

10:55- az első válaszolónak teljesen igaza van. Ugyanis a foggátló sem 100%-os. Ennyi idősen meg tényleg nem hiányzik senkinek se gyerek

17/L

2010. ápr. 5. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ha vki tabit szed azért IS szedi h ne gumival csinálja, mert az már tényleg hülyeség, ha vki a kettőt együtt használja, pénzkidobás, akkor annyierővel maradjon a guminál.És tudod az életben semmi sem 100%, de a tabi jóval jobb, mint a gumi, és igen biztos van vki aki az 1%ba esik és teherbe esik, de állítom h az se szedi normálisan a tablettát, meg úristen mennyi az eélye h terhes lesz?Én 3 éve szedek fogamzásgátlót és röhej ha vki gumival együtt használja..ennyi a véleményem erről.
2010. ápr. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!